Connect with us

Hír

Senki sem kapott többet a semmire, mint Bradford

Sam Bradford tegnap egy 1+1 éves, évi $20 milliót tartalmazó szerződést írt alá az Arizona Cardinalsszal. A Ravens jelenlegi kiváló safetyje reagált erre a twitteren és mondhatjuk, hogy nem igazán látja, miért is kap Bradford folyton ilyen nagy szerződéseket.

 

Nagy butaság. Bradford többet kapott a semmire, mint bárki más az NFL történetében.

 

 

Van igazságtartalom Weddle mondandójában. Bradford ugyebár még épp a jelenlegi CBA előtt érkezett a ligába, így ő még aláírhatott 1/1-esként bármekkora szerződést 2010 nyarán. Nem is volt szégyenlős, hat évre $78 millió dollárt kapott 8 évvel ezelőtt. Aztán a rengeteg sérülés miatt sosem tudott összerakni két normális szezont, de 2016-ban kapott egy kétéves, $36 milliós szerződést, most pedig egy 1+1 éves, $40 milliósat.

 

Ez rengeteg pénz egy irányítónak, aki sosem vezetett playoffba egy csapatot sem, sosem választották még Pro Bowlba sem, sosem volt 4000 yardos vagy 25 TD-s szezonja sem. Egészségesen Bradford megmutatta, hogy tud jól játszani és akár a top10 szintet is megüti. Az viszont már többször egyértelművé vált, hogy nem tud egészséges maradni, a térde pedig már kórosan sérülékeny, a tavalyi térdproblémái is sokkal komolyabbak lettek, mint előre vártuk és nem tudott a várakozásoknak megfelelő időben felépülni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!