Connect with us

Hír

Sherman már találkozott is a 49ersszel, további 6 csapat érdeklődik

Nincs egy napja, hogy a Sehaakws hivatalosan is megvált Richard Shermantől, máris megjelentek az érdeklődő csapatok az All-Pro kaliberű cornerback kegyeiért.

 

 

Az ESPN és az NFL Network tájékoztatása szerint a 49ers nem teketóriázott a formalitásokkal, és már tegnap együtt vacsorázott Kyle Shanahan a szabadügynök játékossal. A sérülése miatt aggódnak a legtöbben, ezért is szeretett volna egy ilyen mélyebb találkozót Shanahan, de a jelek szerint jól haladtak a tárgyalások. Olyannyira, hogy Adam Schefter szerint nem is kérdés hová igazol Sherman, és az első vizitje az utolsó is lesz szabadügynökként. Robert Saleh miatt ráadásul egy ismerős szakember kezei alatt dolgozhat, hiszen a jelenlegi védőkoordinátor korábban a Seahawks kötelékébe tartozott.

 

A szintén ESPN-nél dolgozó Josina Anderson pedig arról beszélt, hogy a cut után felhívta Shermant, aki elmondta, hogy összesen hét csapat kereste fel eddig. A 49ers mellett ezek a Lions, a Packers, a Buccaneers, a Raiders, a Titans és a Texans. Ne feledjük, Sherman a cut miatt bármikor elérhető, és nem a hétfőtől kezdődő tampering időszakban lehet vele először tárgyalni.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!