Connect with us

Hír

Mégis franchise taget kap Bell

Az elmúlt hetekben rengeteg pozitív pletyka szivárgott ki a Steelers háza tájáról, miszerint a Bellel folytatott tárgyalások jól haladnak és még időben meg lehet az egyezség a futóval. A franchise tag határidő azonban holnap este lejár és továbbra sincs megállapodás a két fél részéről.

 

 

Nagyon valószínű tehát, hogy Le’Veon Bell franchise taget kap és tovább folytatják az egyezkedést a felek. Így a kiváló futó 14.544 millió dollár alatt játszana, ha a szezon kezdetéig nem találkoznak az álláspontok. Már ha Bell aláírja a taget. Tavaly ugyanis a végletekig kivárt és csak a szezonhoz vészesen közeledve írta alá a tendert. Ez az ismételt huzavona pedig nem tenne jót sem neki, sem a csapatnak.

 

Bell tagjével azonban csak a harmadik játékos lehet, aki idén franchise taget kap, ugyanis mindössze Jarvis Landry és Ziggy Ansah kapott idén tendert a csapatától. Ez nagyon kevésnek hangzik, pedig olyan játékosoknál is szóba jött a franchise tag lehetősége, mint Allen Robinson, Andrew Norwell vagy DeMarcus Lawrence. Közülük azonban már csak a Dallas védőjénél jöhet szóba a valósan a dolog, mert a többieknél ellenkező hírek jönnek a csapatoktól.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!