Connect with us

Hír

A Bears nem akarta Meredithet, az elkapó megy a Saintshez

A Saints pár napja ajánlatot is tett Cameron Meredithnek, a Chicago Bears elkapójának, amit ő el is fogadott, így a Bearsen volt a sor. Ők pedig nem adták meg neki ugyanazt, amit a Saints, így Meredith mostantól a New Orleans játékosa két évre $10 millióért.

 

 

A Bears a piac nyitása előtt eredeti körös tendert rakott Meredithre, ami azt jelentette, hogy körülbelül $2 milliót fizettek volna neki a 2018-as szezonra, viszont bármelyik másik csapat ajánlatot tehetett neki, majd ha a Bears ezt nem akarta matchelni, akkor kompenzáció nélkül elveszítik. Tették mindezt ahelyett, hogy második körös tendert raktak volna rá, ami után $3 milliót kellett volna fizetni, de kvázi garantálták volna, hogy marad náluk a WR.

 

Meredith kiváló 2016-os szezont tudhatott magáénak, azonban a teljes 2017-es idényt ki kellett hagynia egy előszezonban elszenvedett ACL-szakadás miatt. Most csatlakozhat a liga egyik legjobb irányítójához és a liga egyik legjobb támadósorához. Ez egyébként akár Willie Snead távozását is jelentheti, aki hasonló helyzetben van, mint Meredith volt, neki is eredeti körös tendere van, így bárkivel tárgyalhat és szerződhet is. Minden bizonnyal a Saints ezek után nem fogja majd megtartani őt, ha valaki elvinné.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!