Connect with us

Érdekességek

A harmadik nap legérdekesebb pickjei

Lement a draft harmadik és egyben utolsó napja is. Itt természetesen nem találtunk már hatalmas sztárokat, de azért érdekes pickek születtek, ezekből szemezgettünk néhányat, de természetesen kommentben várjuk, hogy nektek mik tetszettek legjobban, vagy min húztátok fel a szemöldökötöket.

 

 

  • A legjobb játékost a harmadik napon a Raiders húzta ki, hiszen a tehetsége alapján simán első körös Maurice Hurst szívproblémái miatt az ötödik körig csúszott.
  • A legnagyobb érdeklődést talán Shaquem Griffin, az egykezes védő keltette, akit nem nagy meglepetésre a Seattle Seahawks húzott be az ötödik kör elején. Griffin így ismét együtt játszhat ikertestvérével, Shaquillel a Hawks védelmében.
  • A Giants draftolt egy irányítót a negyedik körben, méghozzá egy elég jót Kyle Lauletta személyében, akit sokan Jimmy Garoppolóhoz hasonlítottak és könnyen elképzelhető, hogy kiüti majd Davis Webbet a második számú irányító posztért folyó versenyben Eli Manning mögött.
  • A Browns vitte el Antonio Callawayt a 105. pickkel. Callaway azért érdekes, mert tehetségre akár elsőkörös is lehetett volna, de a Combine-on megbukott a drogteszten és korábban el is küldték egyetemi csapatától több off-field dolog miatt is. Leghíresebb története, hogy azzal védekezett a nemi erőszakos vádak ellen, hogy ő nem tehette, hiszen túlságosan be volt szívva hozzá. John Dorsey szokása egyébként, hogy a hátsóbb körökben bepróbálkozik problémás, de tehetséges játékosokkal, gondoljuk csak Tyreek Hillre.
  • A Raiders general managerének, Reggie McKenzie-nek a fia, Kahlil McKenzie ugyan az AFC Westbe került, de nem édesapja, hanem a Chiefs draftolta a 198. pickkel.
  • A Patriots végül a 7. körben draftolt irányítót, 20 pickkel “a Tom Brady pick” után Danny Etling személyében.
  • A Titans pedig úgy tűnik elég babonás ahhoz, hogy “a Tom Brady pickkel”, tehát a 199. helyen egy irányítót húzzon, Luke Falk küzdhet majd Mariota mögött a csereirányító posztért.
  • Az Eaglesnél pedig akkora a luxus, hogy a hetedik körben egy olyan játékost draftoltak, aki sosem játszott még amerikai focit. A rögbiszörny Jordan Maliata 203 centi, 157 kiló és elvileg a támadófal szélén fog játszani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!