Connect with us

Hír

A liga legjobb pass rushere nem edz, 65 milliós garantáltat szeretne

Az utóbbi 2-3 év alapján talán nem túlzás kijelenteni, hogy Khalil Mack a liga legjobb pass rushere (bár Von Miller ezzel talán jogosan vitatkozna). Így vagy úgy, a posztja elitjéhez tartozó Mack eddig nevetségesen alacsony pénzekért volt megállíthatatlan, és hiába kapna idén 13,846 millió dollárt az 5. éves opciójának hála, ez köszönőviszonyban sincs azzal a szerződéssel, ami kijárna neki.

 

 

 

 

Ha az utóbbi 5-6 évet nézzük, akkor aligha volt jobb pass rusher a ligában, mint Von Miller, akinek egy Super Bowl MVP-cím is összejött már. Nem meglepő, hogy 19 millió dolláros éves fizetésével ő a legjobban kereső védő a ligában, jelenleg 2 millióval kaszál többet, mint a második legjobban kereső pass rusher. A fizetési sapka azonban nem keveset nőtt az utóbbi években és Mack lehet az első védő, aki 20 millió fölött kaphat éves szinten.

 

Hogy ez összejön-e vagy sem, azt még megjósolni sem lehet, a riportok szerint azonban a pass rusher legalább 65 millió dollárnyi garantáltat szeretne. Ez 5 millióval kevesebb, mint Miller abszolút rekordja, de abból csak 42 volt teljesen garantált, nem kizárt, hogy Mack az egészet szeretné.

 

Erre egyébként lehet esélye, hisz Millernek nem volt élő kontraktusa, amikor szerződést kapott, Macknek pedig az idei évére már járna 13 milliónyi garantált. Vagyis, ha Mack kapna mondjuk egy 5 éves, 100 millió dolláros hosszabbítást, amiből 52 millió dollár (teljesen) garantált, akkor az idei fizujával együtt meg is lenne a 65 millió. Ez pedig még nem is annyira durva, hisz összesen egy 6 éves, 113 milliós szerződésről lenne szó, ami így nézve átlagban el is maradna némileg Millerétől, viszont a garantált miatt mindenkinek win-win.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!