Connect with us

Hír

Amendola: Belichick a legjobb edző, de egy seggfej is

Danny Amendola, a Patriots volt, a Dolphins jelenlegi elkapója interjút adott az ESPN-nek, amelyben egyrészt dicsérte, másrészt kritizálta volt vezetőedzőjét, Bill Belichicket.

Amendola először is kifejtette, hogy annak ellenére bízott abban, hogy megtartja őt a Patriots, hogy tudta azt, hogy Belichick nem arról híres, hogy igazán megfizetné a játékosait. Tavaly még fizetéscsökkentésbe is belement, hogy maradhasson a csapatnál, de a tőlük kapott szerződéses ajánlat közelében nem volt azoknak, amelyeket a többi csapatoktól kapott (2 évre, $12 millióért írt alá a Dolphinshoz).

Ezután arról beszélt, hogy milyen volt Belichick játékosának lenni. Az elkapó véleménye szerint nem könnyű, ugyanakkor őt tartja minden idők legjobb edzőjének. Viszont “néha seggfej volt“, és sok minden, amit Belichick csinált, nem tetszett neki. Amendola azt is hozzátette, hogy ezek kellettek ahhoz, hogy a csapat jobb legyen, mint például edzeni hóban, esőben. Mindez nem volt könnyű, de ezt Belichick is bevallotta a Super Bowl győzelem után.

Az elkapónak még mindig fáj az, hogy kikaptak az Eaglestől a Super Bowlban, illetőleg az is, hogy Malcolm Butler nem játszhatott a bajnoki döntőben.

Megvan erről a véleményem. Ott voltam a pályán és hajtottam, ahogy tudtam, az egyik legjobb játékosunk pedig nem játszhatott. Azt pedig továbbra sem tudjuk, hogy miért nem. Nem az én dolgom, hogy ilyen döntést meghozzak, általában nem is aggódok emiatt, de Malcolm remek játékos, és hozzásegíthetett volna minket a győzelemhez. Egész szezonban keményen dolgozott, erre a legfontosabb meccsen padoznia kellett. Nem kaptunk erre magyarázatot, hogy ennek mi volt az oka.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!