Connect with us

Hír

Belichick: JMD a legjobb!

Josh McDaniels, a New England Patriots támadókoordinátora az utolsó utáni pillanatban jelentette be, hogy mégsem lesz a következő szezontól az Indianapolis Colts vezetőedzője, emiatt pedig sokan pikkelnek rá ebben a szent pillanatban is. Nyilvánvaló, hogy csúnya lépés volt ez tőle, de ideje lenne elfogadni, a ligának pedig szabályokat alkotni, hogy ne fordulhasson elő ilyen még egyszer. Nagy szerepe volt a maradásában annak, hogy sem Bill Belichick, sem Robert Kraft nem akarta és nem is támogatta a távozását. Belichick szerint McDaniels hihetetlenül jól végzi a munkáját, és ő a legjobb OC az NFL-ben. Nem kevés része volt abban, hogy ne engedjék el JMD-t, de nem is csináltak belőle nagy titkot a csapatnál.

Amikor visszajöttünk Minnesotából a Super Bowl után, lehetőségem nyílt arra, hogy beszéljek Joshsal. Örülök, hogy itt maradt nálunk, és folytatja a munkát velünk. Szerintem ő a legjobb támadókoordinátor a ligában. Nagyon régóta dolgozok már vele és remekül csinálja a dolgát. Amikor összeültünk megbeszélni mindent a szezon után, és sikerült rábírnunk őt a maradásra, úgy éreztem és érzem is, hogy nem lesz probléma a jövőben.

Nem nagy meglepetés, hogy Belichick visszavonulása után – bár nem tudjuk ez mikor jön majd el- valószínűleg JMD venné át a helyét, hiszen évek óta a csapatnál van és ezzel a döntéssel bebizonyította, hogy itt is tervez maradni. Az sem lehet senkinek meglepő, hogy a pénz is nagyban közrejátszott a kis ügyben, ezt pedig Robert Kraft sem tagadja.

Nagyon fontosnak tartom, hogy velünk marad még egy jó darabig. Nagyon okos, intelligens és remek képességekkel rendelkezik mindahhoz, amit csinál. Boldog vagyok, hogy maradásra tudtuk bírni.

-mondta Kraft.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!