Connect with us

Hír

BREAKING: Ismét egy 49ers – Patriots csere!

Megszokhattuk már, hogy a draftok első napja után megesik egy-két csere a legújabb első körös játékos kiválasztása után. Így volt ezzel a 49ers is, akik ismét a Patriotsszal boltoltak le egy csereüzletet.

 

 

Miután John Lynch ma hajnalban Mike McGlinchey-t választotta a 9. pickjével, felmerültek a találgatások, hogy vajon mikor túrja ki Trent Brownt a kezdőből. Nem kellett erre sokat várni, hiszen nemrég bejelentették, hogy a hegyomlás RT a Patriotsban folytatja tovább a pályafutását. A 49ers egy 5. körös (#143 overall) pickkel postázta Bostonba Brownt a Patriots 3. körös (#95) pickjéért cserébe. Brown állítólag 400 fontosan jelent meg a 49ers edzőtáborában, ami kicsapta az összes biztosítékot a vezetőségnél és az edzői stábnál is.

 

McGlinchey ezzel egy csapásra kezdővé lépett elő, míg a Patriots ismét mélyítette a támadófalát. Bill Belichick a két első körös pickje közül az egyiket a Georgia falemberére, Isaiah Wynnre költötte, most pedig Brown érkezett bővíteni a támadófalat. Idén ketten is távoztak, jövőre Shaq Mason és LaAdrian Waddle is kieshet a képletből, így nem árt ha tankolnak. Csakhogy Brown szerződése is lejár jövőre, ennek tükrében elég fura, hogy egy harmadik kört beáldoztak érte.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!