Connect with us

Hír

Dez Bryant még a segítő kéznek is nekiugrott

Michael Irvin, a Cowboys Hall of Famer elkapója, azt mondta, hogy Bryant magának köszönheti, hogy nem a csapat tagja már.

Dez egy harcos, és az ilyen helyzetekben nem tudja, mit kéne tennie. Ha pedig nem vagy óvatos vele, akkor ellened is harcolni fog, még ha csak segíteni is akarsz. Egy idő után pedig úgy látták a csapatban, hogy ebből elég volt.

Irvin szépen megfogalmazta, hogy Dez egy “harcos”, pedig itt valójában egy buborékba zárt játékosról volt szó, aki most tapasztalta meg először talán, hogy milyen az, ha nem sikerül a természetes tehetségből játszani, és képeznie kell magát, küzdenie kell, hogy harmincon túl ne essen még tovább. Nem feltétlenül csak ő a hibás, hiszen az edzői stáb is mintha elfelejtette volna alkalmazni őt a megfelelő módon, de Bryant a tankönyvi példája az átlagos elkapónak, aki 26 éves korától kezdve elkezd lassulni, és elkezd rosszabb lenni. Úgy látszik későn értette meg, hogy még egy All-Prónak is fejlesztenie kell magát minden áldott nap.

 

Dez elkapási százaléka célpontmélységekre bontva 2014-ig és utána. A narancs vonal az időszak WR-átlagát jelenti.

 

Dez sebessége a pályán a megtett yardok függvényében (akár oldalirányban is). Hatalmas a zuhanás 2017-ben az előző évéhez képest.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!