About the author

40 Comments

 1. 1

  Giants

  Hy!
  Az en ordogi tervem a kovetkezo! A giant helyebe jol lehuznam a Billset ( ket elso koros pikk, meg egy masodik ) utana pedig egy hatalmas csere OBJ—>49ers ( idei elso koros pikket adna a 9ers)! Bar tudom hogy erre minimalis az esely, azert ha belegondolunk igy egy rakat valasztasa lenne a Giants-nak, es abbol 3szor valaszthatnanak az elso korben! 1/9en en vinnem Edmundsot vagy Smith-t mert a Linebacker az egyik legygyengebb pont a csapatnak! 1/12 Josh Jackson CB Apple helyere, vagy a legjobb elerheto elkapo! 1/22 pedig a tamadofalra!
  Ha igy tenne a giants akkor szerintem iden egy eleg szep szezonjuk lehet, es ha Derrius Guice kicsuszik az elso korbol akkor 2/2-n be lehetne huzni! Eli manning is orulne mert kapna egy remek futot, fal is lenne elotte, a vedelem pedig igaz hogy gyengul valamennyit JPP tavozasaval de azert meg igy is remekul nezne ki! ( szerintem )
  Go Giants

 2. 2

  Viktor Gál

  A 49ers meg beköltözne az elmegyógyintézetbe. Ápoljátok csak ti OBJ-t évi 20-25 milláért meg egy plusz 1. körért. A niners majd akkor néz felé, ha az Fa piacon lesz trade nélkül ( bár rohadt drága lenne).

 3. 3

  Viktor Gál

  Miért erőltetitek folyton Ward-ot a ninershez??? Az egyetlen poszt, amit az FA-piacról tisztességesen pótoltak. Nincs egy rendes S,OT,EDGE,DT,WR1. Kellene még egy G,LB, és csak utána jöhetne corner.

 4. 4

  katonadani

  Ezzel ugye az a baj h nincs erteken OT, EDGE, DT, WR es G sem.
  Szoval S lehet, de Minkah szerintem leginkabb slot CB. LB lehet, azon gondolkodtam.
  De Sherman nem hosszu tavu megoldas, Ward meg egy rohadt jo CB es nincs 3 fasza CBje rovid tavon sem a 9ersnek

 5. 5

  49ers

  katonadanitol kerdeznem: 49ers masodik korbe Mike Gesicki lehet opcio? JG tavaly szepen elmenetelt a red zone-ig de utana sokszor megakadt, es szerintem egy ilyen atletikus es magas tigh end jo kis celpont lehetne!

 6. 6

  Cymbee

  Nem tudom, én ezzel a Barkley 1/4-gyel nem vagyok kibékülve, pedig szinte mindenhol ezt jósolják (meg persze Chubb-ot).
  Dorsey-ről az a hír járja, hogy futót nem szokott magasan draftolni, míg a pass rusher-t az egyik legfontosabb posztnak tartja. Ráadásul az idei draft tele van tehetséges futóval (+ megszerezték Carlos Hyde-ot FA keresztül). Személy szerint jobban örülnék Chubb-nak, vagy egy trade-nek a Bills-szel.

 7. 7

  Kacsa

  A Patshez az OT hibatlan pick lenne, a masik elso koros viszont szerintem inkabb LB legyen.

 8. 8

  katonadani

  59-ig necces, hogy bent marad, de egyébként igen.

 9. 9

  katonadani

  1/31re szerintem nem lesz bent a top4 LB, és Millert sem gondolom, ezért nehéz mindkettőt orvosolni.

 10. 10

  Csabesz20

  Nekem az álmom az, hogy LVE lecsúszik 1/23-ig. Sokkal nagyobb need egy LB jelenleg, mint egy OT. Szerintem a fontossági sorrend jelenleg: LB, CB, QB/OT. A resztliből meg TE és RB.

 11. 11

  saintsfan

  Meglepődnék, ha LB-t húzna a Saints. Nem első körös need, még BPA alapon sem. Remélem DT, vagy DE lesz, esetleg TE.

 12. 12

  acsdav2

  Az idei FA tevékenység alapján nagyon meglepne, ha lenne hajlandóság bennük egy első kört elcserélni OBJ-ért.. Aztán persze ki tudja, de nagyon meredeknek tűnik.

 13. 13

  AwesomeOne

  Évi 25 milla? Ő maga 20-at kér, és még az is sok érte, nem tudom ez honnan jött, de enyhén azért túlzás.

 14. 14

  Andreas

  Nem feltétlen hülyeség. Davis valószínű kezdő lesz, Teo szerintem rohadt jó volt tavaly, de Anzelone üvegből van, Klein nem volt valami fényes, Robertsont pedig bár szeretem nagyon, ő is inkább közepes. Evans tud játszani kívül és belül is, nagy fegyver lehet. Jó DE nem nagyon van sajnos értéken, de én is jobban örülnék egy jó TE-nek (khm, Goedert). De megmondom őszíntén én bárminek örülök ha nem Lamar Jacksont húzzuk….a hideg is kiráz a Saints felcserél 1/8-ra Jacksonért forgatókönyvektől, volt ilyen mock is valamerre. Nagyon mondják még a WR-t is , bár szerintem hülyeség lenne, főleg ha Meredithet sem matcheli a Bears, szerintem felesleges lenne ellőni egy elsőköröst WR-re, mikor van nagyobb need is. Amire még lehet számolni, hogy a whodatdish-nek volt egy jó meglátása, miszerint a Saints idei 8 pickje nagyon sok, ennyire nincsen szükség, főleg hogy ezek főleg hátsókörösök, így valószínű hogy lesz csere fölfelé. Valószínű nagyon szeretne majd a Saints egy 2. körös picket, főleg hogy a 3. körben lehet megpróbálnak Breesnek örököst húzni, ha Lauletta bent van, akkor őrá érdemes lehet rárepülni.

  Egy érdekes eshetőség még átfutott az agyamon: a Saints nagyon szeretne második köröst, de a pickjei nem elegek hogy becseréljen oda, így max jövő évit adhat, vagy játékost. Gyakorlatilag egyetlen játékost tudok elképzelni, az pedig Ingram. 1 évig van már csak szerződése, de karrierje csúcsán van, most éri a legtöbbet. Én sem örülnék ha elmenne, mert az utóbbi 2 évben nagyon tetszett a játéka, de ha ellenértéket akar érte a Saints, akkor most még kaphat, szerintem a 2. kör reális teljesítménye és egészsége (nem túl sérülékeny)+kora alapján, erőfutót pedig lehet hátsóbb körben is találni. Nem örülnék neki, de nagyon kellene egy 2. körös pick, mert akkor be lehetne játszani az 1.:TE, 2.:DE, 3:QB/BPA pickeket a körökben.

 15. 15

  acsdav2

  Incognito visszavonulásával, nem gondoljátok, hogy a Bills behúzza a kéziféket? Azért talán most már ők is elgondolkodnak rajta, hogy egy gyenge fallal és McCarronnal simán visszaeshetnek annyira, hogy nagyon magasan draftoljanak jövőre. Akkor pedig mindenki rajtuk röhög majd, hogy idén feladtak mindent a 4.legjobb QB-ért, aztán egy évre rá meg elég magasan húzhattak volna egy jó QB-ért.

 16. 16

  AwesomeOne

  A Bills lehúzás még működhet, de OBJ maradni fog. Mellesleg nem is gondolnám olyan jó ötletnek ezt a túlzott pick gyűjtést, pláne nem Odell kárára. Manning inkább elsírná magát, ha a kedvenc célpontját elpasszolná a csapat, és maradna a helyére B.Marshall…

 17. 17

  AwesomeOne

  Szerintem sem fogják erőltetni Barkley-t. De ha nem lesz más és/vagy nem lesz cserepartner, akkor nem hiszem, hogy bánkódnának miatta :)

 18. 18

  AwesomeOne

  Erre nehéz építeni, elvégre úgy volt hogy idén is gyengék lesznek és magasan húznak, erre… bumm, PO. Szerintem max próbálnak majd taktikusan kivárni. Bepróbálkoznak majd a Giants-nél, ha az nem megy, akkor megvárják ki lesz bent a Broncos pick-nél. Ha olyan akiért szerintük megéri áldozni, akkor biztos nem vacakolnak, más esetben marad a B terv.

 19. 19

  katonadani

  felcserélni nem fognak szerintem Lamarért, de könnyen el tudom képzelni, hogy behúzzák a helyükön.

 20. 20

  Viktor Gál

  ,,Odell Beckham 25 millót is lazán elkérhetne,, – ezen az oldalon volt egy cikk Renningan-től, összehasonlitva Megatron akkori fizetését a mai cao space-el. Szerintem max. 18m, többet nem ér.

 21. 21

  Sestertius

  egy védő Penn State elleni meccsét néztem, és a helyett, h a “feladatomra” koncentráltam volna, folyamatosan Barkleyt néztem.. ez az ember egyszerűen hihetetlen.. nagyon nem vagyok híve az első körös futó draftnak… de ha valaki megéri akkor ő igen.. Zeke v Fournette szerintem kanyarba sincs hozzá képest, egyszerűen hihetetlen h mire képes
  nagyon nem örülnék ha 5 éven keresztül évente 2x kéne ellene játszania a Ravensnek
  he nem lenne ekkora a QB need akkor 1/1 re is megérné sztem

 22. 22

  Andreas

  Én sem hiszem, de láttam olyan mockot ahol ezt írták…sajnos reálisabb hogy a helyünkön maradva kihúzzuk, bízom benne hogy lesz valaki aki elviszi előlünk hogy még a kísértés se legyen ott…

 23. 23

  Arnold Patsenegger

  Még a csapból is Kolton Miller folyik… nem láttam még egy mockot sem ahol ne a Pats húzná ki :D :D :D

 24. 24

  jimboy

  vagyis biztos, hogy millert nem a pats választja ki
  ahogyan az is, hogy a második körben jön két db

 25. 25

  acsdav2

  Hát, igen most már ez lenne a logikus. Bár szerintem akárki marad benn a Broncosnál, felcserélnek és majd hangoztatják, hogy őt akarták. Szerintem azzal járnának a legjobban, ha nem tudnának felcserélni. Én most a helyükben.inkább csapatot építenék. Van 5 húzás a 65-ben. Abból jó pár hiányposzt betölthető. Aztán megnézni mit tud McCarron. Én nem is értem miért McCarront akarják bridge QB-nak. Ő pont egy olyan játékos, aki eddig keveset mutathatott meg magából, de bőven látszott benne a lehetőség, ezért foglalkozni kellene vele.

 26. 26

  Kacsa

  Szerintem Brady megvedese mindenkeppen prioritas es ott most vannak gondok.

 27. 27

  Arnold Patsenegger

  És az egyik biztosan egy SS aki teljesen használhatatlan lesz :D :D

 28. 28

  AwesomeOne

  Ja, így értem. Ott is lesz a megállapodás, max 19m.

 29. 29

  Boci

  Nem vetődött fel bennetek Lamar Jackson a Ravenshez? Jövőre Flacco elküldhető, és most aránylag későn is lehet életképes irányítót húzni. Illetve RG3 még akár mentorálhatná is, mint aki szintén mobilis irányító és azért nem véletlenül lett év támadó újonca.

 30. 30

  katonadani

  nem gondolnám, hogy ilyen irányba mozognának

 31. 31

  Arnold Patsenegger

  De miért küldenének el egy elit irányítót? ;)

 32. 32

  Kopi3.14

  Dani, a Steelershöz tényleg kell első körben futó? Szerintem inkább fontos lenne a védelem közepét és Shazier helyét, szerepét betölteni. Tussaint és egyéb noname futók is tudtak Bell-i számokat hozni, ha úgy adódott, hogy ne kelljen rohanni. És azért nem Barkelyról beszélünk.

 33. 33

  katonadani

  Evans lett volna az első számú célpont, de kiment előbb. Malik Jefferson illene a rendszerbe, de azért elég nagy projekt ő, első körben nem biztos hogy helye van. Így nem maradt LB

  Azért Tussaint nem tud Bellhez hasonló számokat hozni. Guice egy nagyon jó futó, csak futójátékot nézve jobb Barkley-nál egyébként.

 34. 34

  Barni

  Broncos szurkolóként örülnék egy ilyen forgatókönyvnek csak szerintem 1/12-n inkább Smith vinnénk mint Fitzpazrickot mivel Cravens személyében hoztunk Safetyt és Smith a class legjobb Linebackerje

 35. 35

  Cymbee

  Értem. Abban is van ráció, hogy Tod Haley-nek összeraknak egy BBB 2.0-át. :)
  Allen-Barkley-Gordon/Landry. :D

 36. 36

  Cymbee

  Most olvastam egy Mock-ot az nfl.com-on, ami a Browns szempontjából így nézne ki: Nr.1: Barkley, Nr.4.: Chubb, Nr.32.: Lamar Jackson. Érdekes elgondolás ez is.

 37. 37

  katonadani

  1/1 QB, ez tuti és hülyeség is lenne mást csinálni

 38. 38

  Sestertius

  igazság szerint még ebben is van ráció, bár akkor már több értelme lenne a 4. picket (v az elsőt) eladni, és hátrébb kivinni Chubb-ot v Barkley-t és begyűjteni még pickeket

 39. 39

  Sestertius

  kitradelni :)

 40. 40

  Cruyffista

  Ha Rosen bent lesz, és Elway cserél a Billsszel egy ilyen ‘semmilyen’ (franchise qb-hez mérten) csomagért, baromira ki lennék akadva. :D

Comments are closed.

2019 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás