Connect with us

Hír

Grudent nem nagyon érdekli mások véleménye a draftjukról

Jon Gruden tíz év után tér vissza az NFL edzői közé és egyes pickeken ez meg is látszik. Amerikában is a legtöbb szakértő nem érti a Raiders húzásait, az első körben egy harmadik és egy ötödik kör ellenében mozogtak hátra öt helyet, ami egy ilyen QB class mellett elég olcsónak tűnt, majd kihúzták Kolton Millert, miközben például még bent volt Tremaine Edmunds, Derwin James vagy Jaire Alexander. Gruden a választásokat próbálta megmagyarázni.

Nem nagyon jutott el hozzám rossz vélemény a választásainkról. Van telefonom és működik is, rengeteg barátom van, aki a ligán belül dolgozik és nekik tetszett a draftunk eddig. Elnézést kérek azoktól az emberektől, akiknek nem tetszik az eddigi munkánk a hétvégén. Ahhoz, hogy fejlődjünk, a megfelelő játékosokat választottuk.

De azért nem kérek elnézést vagy érzem magam rosszul, hogy két tehetséges támadófalembert választottunk, akik jól blokkolnak. Nem 7 a 7 ellen játszunk és nem számol el az ellenfél három Mississippit, mielőtt a földbe döngölik az irányítót. Szükségünk volt olyan játékosokra, akik jól blokkolnak. Van egy irányítónk, Derek Carr, aki nagyon tehetséges és kötelességünk megvédeni őt a pályán. Az utóbbi két évben sokat “bántották” és ez nem csak őt érinti rosszul, hanem minket is.

A Raiders közben igen aktív volt mindkét nap, hiszen a Cardinals-trade-en kívül még megszerezték a Steelers elkapóját, Martavis Bryantet csütörtökön és pénteken is három cseréjük volt. Végül az első napon érkező Kolton Miller mellett jött még a védőfalba P.J. Hall és Arden Key, a támadófalba pedig Brandon Parker.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!