Connect with us

Hír

Ha a Chiefs nem viszi ki, a Saints Mahomest húzta volna tavaly

Sok spekuláció volt tavaly arról, hogy a Saints irányítót húzna első körben és megtalálnák Drew Brees örökösét, ám erre végül nem került sor és minden idők egyik legjobb classát sikerült összehozniuk. Viszont akkor el lehet gondolkodni, hogy most eljött az idő? Irányítót fognak húzni az első körben?

 

 

Maga Sean Payton mondta el a minap, hogy ha 1/10-re Lattimore ment volna ki, akkor Pat Mahomes lett volna a Saints választottja 1/11-en. A Chiefs azonban feljött és elvitte az ágyúkarú QB-t, a Saints pedig az Év Védő Újoncát volt kénytelen húzni kárpótlásul. Ez egyébként azt jelenti, hogy Mahomest többre értékelték, mint DeShaun Watsont.

 

Paytonnak ugye kvázi kötelező azt mondani, hogy Lattimore-t inkább vitték volna, mint Mahomest, de erre sosem tudjuk meg a választ, az viszont biztos, hogy nagyon közel voltak Brees örökösének kiválasztásához. Ez pedig elgondolkodtathat minket, hogy vajon idén megpróbálkoznak ezzel? Lamar Jackson jöhet első sorban számításba, de könnyen lehet, hogy fel kell cserélniük érte. Ez persze nem lesz egyszerű, hiszen Alvin Kamara miatt nincs idén második körös pickjük, ami azzal járhat, hogy Mason Rudolph is a célkeresztjükbe kerülhet. Vagy rámennek egy Super Bowlra és egyelőre nem foglalkoznak a jövővel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!