Connect with us

Hír

Marquette King a Broncosba igazolt!

Megtalálta új otthonát a liga egyik legjobb puntere, Marquette King, akit múlt héten kivágott az Oakland Raiders. King Denverbe költözik, hiszen a Broncos kötött vele egy három éves, $7 milliós szerződést. A magaslati levegő egyébként azt eredményezheti, hogy az amúgy is hatalmas bombákat rúgó Kingnek még könnyebb dolga lesz a puntoknál.

 

 

King ezzel a döntésével garantálja, hogy évente kétszer állhasson bosszút a Raidersön (ami a sajtótájékoztató alapján fontos is volt neki), amiért kivágták és állítólag magyarázatot sem adtak neki a miértekről. Voltak pletykák, hogy Jon Grudennek nem tetszett a viselkedése, a személyisége, és hogy nem illett az öltözőbe, ami azért furcsa, mert épp tegnap hívták meg egy vizitre Junior Gallette-et, akinek talán nem kell ecsetelni a pályán kívüli dolgait.

 

A visszavágás mellett az is fontos volt a punternek, hogy magát adhassa a pályán és azon kívül is.

 

Az emberek, akik a Broncosnál dolgoznak, arra ösztönöznek, hogy saját magad légy. Ez egy nagyon jó dolog. A játékosok jobban játszanak, ha elengedhetik magukat és magukat adhatják.

 

Ez egyben azt is jelenti, hogy a Broncos áruba bocsátja Riley Dixont, a 2016-os hetedik körös puntert, de azért meglepetés lenne, ha valaki akár csak egy idei hetedik körös picket is adna majd érte.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!