Connect with us

Érdekességek

Mennyit ért Le’Veon Bell az elmúlt években?

Hetente felröppen egy hír arról, hogy milyen sok pénzt szeretne magának Le’Veon Bell. Nem kell elmondani talán már sokszor, de az évi 17 millió dolláros igénye csúnyán fölötte van a lehetőségeknek, ennyit nem hogy ő, de egy futó sem tesz hozzá a csapatához. Alább láthattok néhány mutatót: a bal oszlopban azokat az értékeket, ahol Bell játszott, a jobb oszlopban ahol nem. A “/” előtt a játékra bontott, a jel után a szezonra kivetített értékeket találjátok.

 

 

Az a helyzet, hogy Bell hiánya nem igazán veti vissza a csapatot – emlékezzünk csak vissza DeAngelo Williams munkájára Bell hiányában. Látható, hogy kissé jobban támaszkodnak a passzjátékra, romlik kissé a TD/INT-mutató, és kissé átrendeződnek a belső számok. Ami viszont mégis szembeötlő: nem teljesít rosszabbul a csapat, ugyanúgy 0.7 a győzelmi arányuk. Persze a minta sem túlságosan nagy, de Bell nem pótolhatatlan. Ennek függvényében még az is vitatható, hogy a legjobban megfizetett futót csinálják belőle.

Ezt Ron Yurko is kiszűrte, aki megalkotta a baseballban jelen levő WAR-mutatót, vagyis hány győzelemhez segítette a csapatát a játékos a csereszint felett. Ebben jól látni, hogy a Killer B-trió legkevésbé fontos tagja Bell, aki eddigi legjobb szezonjában is alig volt jobb, mint az újonc JuJu, és egy többletgyőzelmet sem tudott felmutatni összessségében. Megérdemli a 17 milliót, vagy akár a 13-at, amit a Steelers kínált neki?

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!