Connect with us

Érdekességek

Odell Beckham 25 milliót is lazán elkérhetne

OBJ állítólag 20 millió dollár körüli éves fizetést szeretne, ami nagyon soknak tűnik, ennyit már gyakorlatilag az irányítók keresnek. Azonban volt már ennél durvább elkapófizetés a ligában: Calvin Johnson 2012-ben 8 évre 132 milliós fizetésért írt alá Detroitban.

 

 

Persze mondhatnánk, mi az az évi 16,5 millió minden idők egyik legzseniálisabb elkapójának, most Antonio Brown is ennyit keres, ez teljesen rendben van. Csakhogy Megatron 2012-ben kapta ezt az óriási szerződést, akkor a fizetési sapka mindössze 120 millió dollár volt. Tehát a klasszis elkapó vitte el a cap 13,75 százalékát.

 

2018-ban 177,2 millió dollár a cap, vagyis OBJ Calvin Johnsonból kiindulva 24,36 millió dollárt is kaphatna. Azért tegyük hozzá, hogy OBJ 30 milliót is kereshetne évente, az pont ugyanolyan ostobaság lenne, mint Megatron fizetése. Akkoriban Calvin Johnsonból két elit elkapót is megfizethetett volna a Lions, vagy ha még hozzádob 2,7 millió dollárt (mint a Broncos), akkor a valaha volt legjobban fizetett irányítóvá tehette volna Peyton Manninget.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!