Connect with us

Hír

Rodgers ott van, ahol a part szakad

Több forrás szerint is sarokpontja lesz Aaron Rodgers közelgő tárgyalásainak az a feltétel, hogy beleszólhasson a személyi kérdésekbe. Ugyan még két éve van hátra a mostani szerződésből, az elmúlt 1-2 év QB-fizetéseinek változása miatt a legtöbben úgy várják, hogy már idén nyáron meg kell fizetni őt. A mostani 21.5 milliós évi átlaga valószínűleg nem lesz elég a “Minden Idők Legjobbja-címért” versenyző játékosnak. A legtöbb elit irányító beleszólhat a csapat személyi kérdéseibe, a nemrég elbocsátott Jordy Nelson és a QB-edző Alexander Van Pelt távozása azonban – ha nem is végzetesen – megrengette A-Rod és a csapat viszonyát.

Rodgers mindkét csapattársának elbocsátásakor passzív-agresszív üzeneteket küldött a vezetőség felé. Van Pelt távozását “érdekes” döntésnek hívta, Nelson esetében pedig elmondta, hogy “úgy látszik ennél a csapatnál úgy mennek a dolgok, hogy a játékosok játszanak, az edzők edzetnek, a vezetőség pedig meghozza a döntéseit”.

 

 

A Green Baynek semmi érdeke, hogy megpörgesse a hosszabbítást a kétszeres MVP irányítóval. Ugyan PR-szempontból nem tesz jót a csapatnak a mostani hozzáállása, Rodgers a két franchise tag miatt valójában négy évig marasztalható még, és addigra már 38 éves lesz. Ha a Packers valóban így bánik el vele, és megpróbálja megvárni, amíg esetleg mutatkoznak az örgedés jelei Rodgersen, még a 30 millió körüli franchise tagekkel számolva is pluszosan jönnének ki ahhoz képest, amit valóban fizetni kellett volna érte.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!