Connect with us

Hír

Rosen edzője: A Brownsnak inkább Darnoldot kellene választania

Jim Mora, a UCLA, és ezzel Josh Rosen korábbi edzője elég érdekes kijelentést tett a minap. A Browns helyében ő ugyanis a nem volt tanítványát, hanem Sam Darnoldot választaná 1/1-re.

 

Mora persze kifejtette az elméletét és úgy gondolja, Darnold jobban passzolna Clevelandbe, mint Rosen, és ha a Giants vagy a Jets húzna 1/1-en, akkor egyértelműen Rosent választaná. Darnoldban viszont megvan szerinte az a “kékgalléros, határozott hozzáállás”, ami szükséges ahhoz, hogy a régóta gyengélkedő Brownst felemelhesse. És hogy mi a baj Rosennel?

 

Intellektuálisan kihívások elé kell állítani, hogy ne unatkozzon. Ő egy ezredfordulós srác. Szeretné tudni a miérteket. Az ezredfordulósok, ha megértik a miérteket, akkor minden rendben van. Josht sok minden érdekli az életben. Ha a koncentrációját és a fókuszát a focin tudod tartani pár évig, akkor hatalmas király lesz. Rengeteg mindenre képes és egy nagyon jó srác.

 

 

Szerintem Josh kétség kívül a legjobb irányító a drafton. Megváltoztat egy franchise-t és megvannak a képességei, hogy azonnal nagy benyomást tegyen. Megvan a karereje, az intelligenciája és hogy ahogy látja és értelmezi a játékot, az egészen ritka. Egyből a játék után odajött az oldalvonalhoz és egyből el tudta mondani, hogy pontosan miért hozta meg az adott döntéseket. Ez páratlan tehetség.

 

Leginkább az első bekezdés érdekes a fentiekből. Ugyan könnyen lehet, hogy Mora azért mondja ezeket, mert tudja, hogy Rosen nem akar a Brownsban játszani és ezzel is “segíti” kicsit az ügyét, azért mégiscsak szokatlan egy volt edzőtől ilyeneket hallani. Az biztos, hogy Rosen nem egy egyszerű személyiség és nem a szokásos törődést igényli, amit a legtöbb irányító. Mindenképp érdekes lesz figyelni, hogy jövőbeli csapata mit hoz ki belőle és hogyan tudja őt kezelni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!