Connect with us

Hír

Rosen: Kilenc hibát követtek el előttem

Három irányító kelt el a top7-ben és egyikük sem Josh Rosen volt, úgyhogy mondani sem kell, a UCLA kiválósága nagyon dühös volt a draft estéjén. A Cardinals új irányítója pedig ígéri, hogy a Browns, a Giants, a Jets, a Broncos, a Colts, a Bills, a Bears és a 49ers mind-mind meg fognak fizetni azért, amiért nem őt választották (mondjuk pár csapatot a meglévő franchise QB miatt mi kihúznánk a listáról).

 

Kilenc hibát követtek el előttem és mindent meg fogok tenni a következő bő egy évtizedben, hogy tudják, hogy hibát követtek el.

 

 

Ahogy ismeretes, a Browns Baker Mayfieldet, a Jets Sam Darnoldot, a Bills pedig Josh Allent választotta a top7-ben, majd a Cardinals cserélt fel a Raiders helyére Rosenért (az egyes pickek értékeléseit ide kattintva olvashatjátok).

 

Nagyon dühös voltam, mikor csúsztam és kiment előttem egy, kettő, három irányító. Nagyon mérges voltam a csapatokra, amiért átnéztem felettem. Őszintén azt vártam, hogy majd valaki kihúz és egy hamis mosollyal megyek fel a pódiumra és tettetem, hogy boldog vagyok. De valamiért mikor tényleg kiválasztottak, ez mind eltűnt és felváltotta az izgatottság és a megkönnyebbülés. Leginkább motivációt éreztem és eltökéltebb vagyok, mint valaha.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!