Connect with us

Hír

Sam Darnold megvan, most már Bryce Petty mehet

A Jets elég jól járt a Browns meglepetéspickjével, hisz így az övék lett az idei class legbiztosab irányítója, Sam Darnold. Ez viszont azt jelenti, hogy Josh McCownnal, Teddy Bridgewaterrel, Chris Hackenberggel és Bryce Pettyvel együtt már öt QB van a rosteren, legalább kettőnek mennie kell.

 

 

McCown vélhetően marad, akár még kezdhet is a szezon elején, Petty meg egy jó csere csere, a többiek helyzete viszont kérdéses. Hackenberg soha nem fog jó eséllyel pályára lépni a ligában, Teddy Bridgewatert pedig értelmetlen megtartani úgy, hogy az elküldésével 5,5 millió dollár szabadulna fel, és amúgy is csak egy éves szerződése van. A legtisztább tehát az lenne, ha Hackenberg és Teddy repülne, viszont lehet, hogy egyikük megúszhatja.

 

Ian Rapoport szerint több csapat is intenzíven érdeklődött Bryce Petty után. Nem mintha olyan sokat tett volna le az asztalra a 26 éves, korábbi 4. körös QB, hisz 7 meccsen csak négy TD-t passzolt 10 INT mellett, 57,7-es ratinggel. Viszont ő még mindig értékes lehet más csapatoknak, a Jets pedig egy 6-7. körért akár el is passzolhatja. Nem sok, de garantáltan több, mint amit a Bridgewater-Hackenberg duóért kaphatnának.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!