Connect with us

Hír

Thomas Davis 4 meccsre eltiltva!

Eljött az a pillanat Thomas Davis életében, ami sok NFL játékoséban, a liga elkapta tiltott teljesítményfokozók használata miatt, amiért négymeccses eltiltást kapott. A Carolina Panthers 35 éves linebackere egy videóban kért elnézést a csapat szurkolóitól és mindenkitől, aki csalódott benne, hiszen ő maga is érzi, hogy sokakat cserben hagyott.

Davis a videóban elmondta, hogy soha az esze ágában sem volt, hogy csalni próbáljon vagy megkerülje a liga szabályait, de tudja azt is, hogy aki táplálékkiegészítőket szed, azzal bizony megeshet, hogy olyasvalamit visz be a szervezetébe, ami tiltott. Kifejtette, hogy mindent mindig a lehető legtisztább és legszabályosabb módon próbált csinálni, és ezt akarja majd a jövőben is fenntartani, még az eltiltás okozta nehézségek ellenére is. Elnézés kért mindenkitől, aki nagyra tartotta és felnézett rá, és arra hivatkozott, hogy a jövőben mindent meg fog tenni, hogy feledtesse a hibáját és jó színben tudjon megmaradni, egy példakép lehessen a fiatalok előtt.

A veterán védő a 2017-es szezonban egyfajta hullámzó teljesítményt nyújtott, voltak nagyon jó meccsei, de több alkalommal is önmaga árnyéka volt. Eltiltása alatt nagy valószínűséggel a másodéves David Mayo kapat majd nagyobb szerepet a védelem közepén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!