Connect with us

Draft

Top10 elérhető játékos a draft második napján

Az igazi nagyágyúk már kimentek, de a jó pár érthetetlennek tűnő húzás miatt még a második kör elején is lehet akár elsőkörös tehetséggel megáldott játékost húzni. Őket olvashatjátok lentebb.

 

Josh Jackson, Iowa, CB

 

Jackson az egyik legnagyobb csúszó idáig, ugyanis előzetesen akár top20 játékosnak is tartották, Ward után meg a második legjobb cornernek. Egy igazi nagytermetű, fizikális játékosról van szó, aki az első körben kiválasztott cornerekkel ellentétben kevésbé a sebességéből él. Agresszív hozzáállása van, már a line of scrimmage-en megpróbálja elbizonytalanítani az elkapóját. Valószínűleg a mély corner class és a defensive back poszt átalakulásának van köze a csúszásához, illetve az emberezést előnyben részesítő csapatoknál nem lenne jó fit.

 

Harold Landry, Boston College, DE

 

Landry szintén meglepetésre van még bent, de a vele kapcsolatban hát- és vállsérülést emlegetnek, amiért még nem talált csapatot. Neki különösen rosszul jött az utolsó év, mert 2016-os szezonja alapján stabil első kör lehetett volna. Különösen azért furcsa, hogy még nem választották ki, mert Davenportnál technikásabb, kevésbé nyers játékos. 3-4-es védelembe ideális választás lehet.

 

Courtland Sutton, SMU, WR

 

Sokat emlegettük, hogy az idei elkapó classban nincs igazán elsőszámú alkatú, felépítésű játékos. Ez alól az egyetlen kivétel Sutton. Ő egy igazi possession receiver, aki nem sebességéből él, de nem kimondottan lassú. Red Zone-ban szintén jó célpont lehet és sok missed tackle-t is harcol ki.

 

Isaiah Oliver, Colorado, CB

 

Oliver hasonlóan Jacksonhoz nagyobb darab cornerback, ráadásul még nyersebb is. Ennek ellenére hatalmas potenciál van benne, jó labdaérzéke és ösztönei vannak.

 

Justin Reid, Stanford, S

 

Reidet talán kicsit jobban szeretem, mint az átlag, de én úgy látom, hogy az ilyen sokoldalú, több poszton is bevethető játékosokra nagy szükség van. Főleg ha mellé még olyan játékintelligencia is párosul, mint a Stanfordról érkező defensive back esetében. Első éveiben nickel corner aztán egy hybrid safety lehet.

 

 

Will Hernandez, UTEP, G

 

Hernandez az egyik legjobb futásblokkoló belső falember az idei classban. Nagyon erős játékos, egy igazi kemény csávó, aki el akar pusztítani minden játék során.

 

James Daniels, Iowa, C

 

Daniels egy nagyon atletikus játékos, így zone-blocking sémában találhatja meg a vágyait. Posztja centernek van feltűntetve, de guardként is bőven el lehet képzelni a profik között. Egy nagyon stabil játékos, aki nem örült blokkjaival, hanem kifinomult technikájával fog elkápráztatni mindenkit.

 

Derrius Guice, LSU, RB

 

Guice a class legtisztább futóprospectje, ha kizárólag a futásokat nézzük. Fournette utóda, nem csak helyét örökölte meg, de játékstílusában és dinamikájában is hasonló játékos. Ami problémás, hogy passzjátékban nem sokat alkalmazták és az útvonalfutási képesség ebből kifolyólag erősen kérdéses.

 

Mike Gesicki, Penn State, TE

 

Számomra kisebb meglepetés, hogy nem ő lett az első kiválasztott tight end, mivel egy elképesztő mismatch fegyver lehet. Nagy termetének és hosszú kezeinek hála a kérdésesebb labdákat is megszelídíti. Futásblokkolási képességein van még mit javítani, de egy egész kész játékosról beszélhetünk.

 

Ronnie Harrison, Alabama, S

 

Harrison egy hagyományos box safety, a poszt és a jelentés minden előnyével és hátrányával együtt. Fenn a boxban, futás ellen pusztítani fog és igazi tackle gyáros lehet, de nem kell tőle elvárni, hogy coverage-ben leszedjen akárkit és a secondary minden pontján bevethető legyen. Ha valaki tisztán erre a szerepre keres embert, akkor nem szükséges tovább keresgélnie.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!