Connect with us

Hír

TRADE-ek: Tavon Austin a Cowboysban!

Három csere is történt tegnap éjjel, amiben veterán játékosok cseréltek gazdát, ráadásul kettőben a Dallas Cowboys csapata volt a főszereplő.

 

Egyrészt a dallasiak megszerezték Tavon Austin a Los Angeles Rams csapatától egy hatodik körös pickért cserébe. Austin ugyebár a 2013-as draft 8. választottja volt, ehhez képest most a 193. picket kapta érte a Rams, szóval látszik, mennyire nem vált be a szélvészgyors elkapó, aki visszahordóként és gadget futóként is hasznosabb teljesítményt nyújtott.

 

A Cowboys Austin megszerzése mellett elcserélte tavaly draftolt elkapóját (és visszahordóját), Ryan Switzert Oaklandbe a defensive tackle Jihad Wardért cserébe. Wardot két évvel ezelőtt a második körben húzta a Raiders, míg Switzer tavaly volt negyedik körös pick.

 

És végül a Jets szerezte meg egy hetedik körös pickért (235. overall) cserébe Henry Andersont, a Colts védőfalemberét. A korábbi harmadik körös pick remek újonc éven volt túl, azonban azóta két éven át sérülésekkel bajlódott és nem tudott azon a szinten játszani és nem is illett igazán az új 4-3-as rendszerbe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!