Connect with us

Hír

A Patriots háromból egy első körösének sem hívta le az opcióját

A Patriotsnak három 2015-ös első köröse volt, akiknek tegnap még lehívhatták volna az 5. éves opcióját. Azonban ez nem történt meg, pedig Malcom Brown kiválóan játszik, Danny Sheltonért egy 2019-es harmadik körös picket adtak, Phillip Dorsettért pedig Jacoby Brissettet (igaz, az elkapó semmit nem csinált New Englandben).

 

 

Érdekes döntést hozott Bill Belichick, hisz DT nem érkezett a draftról, sokan számítottak arra, hogy mindkét, nagyon jó eséllyel abszolút kezdő DT-jének lehívja az opcióját. Brown esetében az lehet a magyarázat az opció nem-lehívására, hogy már közel lehetnek a felek egy hosszú távú megállapodáshoz, a játékos éves átlagfizetése pedig alacsonyabb lehet, mint az opció nagysága (7 millió dollár). Shelton esetében ötletem sincs, miért nem élt a lehetőséggel a csapat, mert bár tavaly két meccset kihagyott, alapvetően egészséges és van olyan jó, ha nem jobb, mint Brown.

 

Dorsett mellőzése ugyanakkor érthető, 15 meccs alatt 12 elkapása volt 194 yardért és nulla TD-ért. Vele kapcsolatban inkább az a csoda, hogy még mindig a csapatban van.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!