Connect with us

Hír

A sportfogadás legalizációja újra előhozhatja a kibővített alapszakasz vitákat

Pár napja írtunk róla, hogy a sportfogadás legálissá vált az USA teljes területén, ez pedig azt jelenti, hogy az NFL fogadások is virágozhatnak a következő években. Az NFL ebből többletbevételhez juthat, ami hatalmas plusz forrás lehet a szervezet számára.

 

 

A csapatok 16 alapszakasz meccse azt jelenti, hogy egyelőre 256 alapszakasz találkozóra lehet majd fogadni és ennek kapcsán egy olyan teóriáról is a profootballtalk.com portál, hogy a kibővített alapszakasz viták újra fellángolhatnak. A 256 találkozó ugyanis sok, a kiegészítő fogadásokkal pedig rengeteg lehetőséget kínál, de ha csak kettővel megnövelnék minden csapat alapszakaszát, akkor az már 32 plusz találkozót, ezáltal több száz szerencsejáték programot kínálna.

 

Ebben a játékosok szakszervezete aligha akar majd belemenni, de a nyomás egyre nagyobb lehet majd rajtuk. Az eddigi védekezés az volt, hogy a sérülések így is jelentősen sújtják a csapatokat és ennek nem szabad megnövelni az esélyét, de biztos jönnek majd ajánlatok, hogy legyen nagyobb roster, fejlődik a védőfelszerelés vagy az orvostudomány. Ezek mind-mind egyre több fegyvert raknak majd a kibővítést hajszolók kezébe. Nem mellesleg a sportfogadási kínálat kibővítésével a tévétársaságok is több meccset kapnának, akik ezáltal több pénzt fizetnének a ligának. Ki tudja, meddig lehet ellenállni a nyomásnak?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!