Connect with us

Hír

Aaron Rodgers intézte Matt Ryan hosszabbítását?

Matt Ryan lett a liga legjobban fizetett játékosa, amikor aláírta az 5 év, $150 milliós hosszabbítását az Atlanta Falconsszal, ami $100 milliós garantált tartalommal bírt. Mivel több nevesebb irányító is új szerződésre vár, lépnie kellett Dimitrofféknak, hogy ne szálljon el még jobban az ára – pont, ahogy Aaron Rodgers eltervezte.

 

 

A Packers klasszisa a Super Bowl hetében futott össze a minneapolisi reptéren a Falcons general managerével, ahol váltottak pár szót. A párbeszéd nem volt tartalmas, ám annál inkább lényegre törő.

 

„Furcsa véletlennek találtam, hogy láttam őt a reptéren, azt még furcsábbnak, amikor odajött hozzám, és leszólított:

Nem igazán ismerjük egymást elég jól, de arra szeretném kérni, hogy minél előbb hosszabbítson Matt Ryannel, hogy sínen legyen az életem.

– mesélte Dimitroff a sztorit.

 

Rodgers szerződéséből már csak két év van hátra, és a már tavaly is felkapott hosszabbítás téma idén vélhetően elkerülhetetlenné válik. Vele kapcsán merült fel, hogy meglehet az első $30 milliós éves átlagú és $100 milliós garantáltat kapó irányító a ligában, de atlantai kollégája megelőzte őt ebben. Ez pedig annyit tesz, hogy Rodgers ennél is többet fog kapni, a végösszegbe még belegondolni is rossz. Mindezek alatt Pete Carrollék álmatlan éjszakái sokasodnak, amikor Russell Wilson jelentkezik majd új szerződésért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!