Connect with us

Hír

Amendola munkamorálja pozitívan hat az egész Dolphins öltözőre

Tavaly a Dolphins nem tudta megismételni a bravúrt és ezúttal lemaradt a rájátszásról Adam Gase gárdája. Ennek egyik kulcspontja, Ryan Tannehill sérülése volt, de úgy általánosságban nem mentek jól a dolgok a csapatnál. Idén túl szeretnének lépni a tavalyi év csalódásán és a versenytársak erősödése ellenére visszatérni a playoffba.

 

 

A hangulat és a munkamorál mindenesetre már az edzőtáborok elején pozitív. Adam Gase, a csapat főedzője szerint, például Danny Amendola már azzal rengeteget tett, hogy itt van a csapattal, a pályán még nem is bizonyított. Danny Amendola a szabadügynökpiacon érkezett a Patriotstól, ahol rendesen alul volt fizetve és több sikeres év után kicsit a pénztárcájára is gondolt. A vezetőedző elmondása szerint a pozitív hozzáállást és győzni akarást hozta a tavalyelőtti bajnoktól, ez pedig a többieket is jobbá teszi.

 

Nem csak Amendola körül zajlik azonban az élet, hanem a sérülésből felépülő Tannehill körül is. A csapat irányítója szintén jó kedélyűen kezdi az évet és Gase elmondása szerint egyáltalán nem félt attól, hogy a csapat irányítót húz. A draft előtt ugyanis több helyen is lehetett olvasni, hogy a Dolphins is kész berántani a neki tetsző jelöltet, de úgy látszik annyira azért nem akartak változtatni, hogy trade-eljenek is érte. Mindenesetre így korlátlan maradt a bizalom Tannehill felé, akinek, így maradt egy éve, hogy bizonyítsa, képes a következő szintre lépni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!