Connect with us

Hír

Barkley: Több vagyok egy futónál

Sokan úgy vélik, hogy futót nem éri meg magasan draftolni, így sokan úgy gondolják, hogy butaság volt Saquon Barkley-t választania a Giantsnek 1/2-n. Velük szemben mások azt hozzák fel, hogy Barkley nem csak egy futó, hanem sokkal több ennél. Ő maga is ezzel “védekezik” és példának hozza fel Zeke Elliottot vagy Le’Veon Bellt, aki szintén nem csak a futásoknál hasznosak.

 

 

Nem olyan srác vagyok, aki csak a backfieldről indul és csak megy előre egyenesen, mint egy faltörő kos. Én egy olyan srác vagyok, aki bármit hajlandó megtenni a csapatáért, akár visszahordóként, akár gunnerként, akár a slotból indulva, akár trükkös játékoknál. Nem csak futó vagyok, még ha ez is a posztom. Egy all-around futó és egy all-around játékos akarok lenni.

 

Ha csak a futási képességeit nézzük, akkor lehet, hogy nem is ő volt a legjobb running back az idei classban, Barkley viszont sokkal többet nyújt ennél és minden bizonnyal a Giants is azt tervezi, hogy kihasználja a képességeinek teljes tárházát. Érdekes, hogy Le’Veon Bell is hasonló érvekkel áll a Steelers elé, mikor új szerződésért harcol, azaz ő is azt próbálja bizonyítani, hogy ő több, mint egy futó.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!