Connect with us

Hír

Big Ben: Hogyan is segít nekünk most nyerni egy csereirányító?

Vannak irányítók, akik mindent elkövetnek, hogy segítsék, mentorálják az újoncokat, akik vetélytársaik lehetnek a jövőben. És vannak olyanok, akik egyáltalán nem akarnak ezzel foglalkozni. Ben Roethlisberger az utóbbi kategóriába tartozik.

 

Nem gondolom, hogy ezt kellene csinálnom, hiszen nincsen rám szüksége. Ha kérdez valamit, majd a playbookra mutatok.

 

Ráadásul Big Ben azt sem érti, hogy miért kellett irányítót draftolnia a csapatnak.

 

Meglepett, mikor irányítók draftoltak, mert úgy gondolom, hogy a harmadik körben lehet olyan játékost szerezni, amelyik most is tudja segíteni a csapatot. És semmi bajom Masonnal, szerintem egy remek játékos. Nem ismerem személyesen, de biztos egy jó srác. Csak nem értem, hogy egy csere vagy egy harmadik számú – akárhová is kerül a depth charton – hogyan segít nekünk most nyerni.

 

 

Hát Ben, így jár az, aki belengeti a visszavonulását. Persze Roethlisberger azt is mondta, hogy még legalább három évig játszana, de ugyebár azt is hozzátette, hogy fenntartja a jogot arra, hogy minden év végén újragondolja a dolgokat. Igazából elég érthetetlen a problémázása, főleg hogy Rudolph a harmadik körben remek értéket képviselt és előbb-utóbb bizony meg kell találni Ben örökösét.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!