Connect with us

Hír

Chancellor: Majd a testem eldönti meddig játszhatok

Bár tavaly hosszabbított csapatával, mégsem biztos a folytatás Kam Chancellor számára. A Seahawks védelmének egyik őskövülete nyaksérülés miatt hagyta ki novembertől a szezon hátralévő részét, ami olyan súlyosnak bizonyult, hogy a karrierje is veszélybe került.

 

 

John Schneider, a Seahawks general managere ennek ellenére nem vágta ki vagy cserélte el játékosát addig, amíg ezt olcsón megtehette volna, így bizonyossá vált, hogy a 2018-as szezont is a grunge hazájában tölti majd el. Már ha játékra alkalmas lesz. A kiváló safety elmondása szerint a nyáron még egy utolsó teszt vár rá, ahol teljes képet kaphat a folytatást illetően, és ez fogja majd meghatározni, hogy pályára léphet-e. A 30 éves safety nem köti az ebet a karóhoz, és ha a doktorok nem javasolják neki a futballt, akkor ő nem fog kardoskodni a folytatás miatt.

 

Ha a testem azt mondja tudok játszani, akkor játszani fogok. Ha azt mondja, hogy itt vége a dalnak, akkor nem játszom. Ilyen egyszerű. Nem érzem magamat öregnek, a legjobb formámban vagyok 30 évesen, szóval nem ez lenne az oka a szünetnek. A nyaksérülés viszont nem játék, a további életemre is gondolnom kell.

– mondta.

 

Egyelőre tehát megy a dilemmázás a jövőjét illetően, ami a csapatát is kínos helyzetbe hozhatja. Ha ő is kiesne, és netán Earl Thomason is túladnak az offseasonben, akkor a híres-neves Legion of Boomból semmi nem maradna.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!