About the author

11 Comments

 1. 1

  acsdav2

  Nem semmi sztori, köszi, hogy ezt felidéztétek. :) Mindazon által egy 120 kg-os ember 4,38-as 40 yardját ugye azért ti se hiszitek el? :) Viszonyításképp Fournette 103 kg-osan futott 4,51-et. Ami szintén lenyűgőző.

 2. 2

  Jarred

  Persze, én is kicsit fenntartásokkal kezelem ezt, de ugye nem voltam ott, és az edzője ezt állítja (a linkelt videón 16.50-nél). Egyébként vele kapcsolatban mindenki azon hüledezett, hogy a termezéhez képest milyen gyors. Szóval igen, nehéz elhinni, de mindenki ezt mondja róla, szóval valami igazságtartalma csak van.

 3. 3

  King Saligator

  A karrierje igazi vege a Steve Atwaterrel valo talalkozasa volt:D

 4. 4

  Jarred

  Azt így nem mondanám. Az a bizonyos ütközés 1990. Szeptember 17.-én volt. Ott valóban kicsit megcsappant a büszkesége, mert kiderült mégis le lehet őt ütközni, de utána még majdnem 3 évig rettegésben tartotta a védőket.

 5. 5

  acsdav2

  Igen, ez biztosan így van. Ha nem is ennyire űr időt, de 4,4-4,5 környékét már el tudok képzelni. Ami még így is brutális.

 6. 6

  Kopi3.14

  Kérdés milyen módon mérték Kézzel mérhető volt miközben annak a hibája akár két tized is simán lehet vagy még több

 7. 7

  Jarred

  Jó kérdés. Ez ugye a 80-as években volt, és egy alapvetően kis iskolában. Elképzelhető, hogy tényleg kézzel mérték, és akkor valóban van hibalehetőség. De ha hozzáadjuk a +2 tizedet, még akkor is elképesztő ez az eredmény.
  (+ azt sem tartom kizártnak, hogy az edzője rosszul emlékszik a 30 évvel ezelőtti eredményekre. Benne van ez is.)

 8. 8

  Arnold Patsenegger

  Ez a csávóa hatalmas… nem csoda,hogy beszartak a védők tőle. Pedíg az amerikai focit nem kis darab emberek játszák… és Ő még közülük is kitűnt.

 9. 9

  acsdav2

  Én is erre gyanakszok. Bár nem vagyok az időmérés szakértője, de gondolom van valami ökölszabály, hogy a mért időhöz valamennyit hozzá kell adni, ha kézzel mérték. Ha a 4.38-hoz ezt nem adták hozzá, akkor hihető a történet.

 10. 10

  Toxic Waste

  Köszi a cikket, nagyon jó ilyeneket olvasni.
  Annyit tennék hozzá, hogy szerintem nem szerencsés “mentális képességnek” fordítani. Nem volt félig debil, vagy ilyesmi, nem a képességeivel voltak gondok, hanem az ismereteivel. Egyszerűen teljesen hiányoztak neki a játék menetével kapcsolatos alapok, amiket mindenki más megszerez középiskolában, vagy inkább még előtte.

 11. 11

  Jarred

  Köszönöm. Az az igazság, hogy miközben írtam, fel sem vetődött benne, hogy ezt a kifejezést így is lehet értelmezni. De olvasva a kommentedet, logikus, ha valaki így értelmezi, mert kicsit tényleg kétértelmű. Most már így marad, de a későbbiekben figyelni fogok erre.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team