Connect with us

Hír

David Johnson erősebb, mint valaha

David Johnsont súlyos sérülése megakadályozta abban, hogy 2017-ben ismét a csapat élére álljon és megközelítse, mesés 2016-os szezonját. Tavalyelőtt ugyanis olyan formában volt, hogy majdnem bekerült azon játékosok szűk körébe, akik 1000 elkapott és 1000 futott yarddal tudtak zárni egy szezont.

 

 

Mindezt úgy, hogy a csapat körülötte nem volt kimondottan jó, a támadófal a közepesnél valamivel rosszabb volt és a passzjáték sem virágzott, hogy levegye róla a terhet. Most végre újra száz százalékosnak érzi magát és újra nekiesik ennek a célnak. Ettől az 1000/1000 yardtól mindössze 121 elkapott választotta el két éve, de idén ez könnyedén meglehet.

 

A fogadóirodák nem igazán tartják erősnek a csapatot, de rengeteg sérülttel tarkítva, legfontosabb játékosait nélkülözve is az erős középmezőnyhöz tartozott a gárda tavaly, így kicsit szerintem lebecsülik, valódi erejüket. Az igazi kérdés ismét inkább a Johnson körüli személyzettel lesz, mert Bradford (vagy Rosen) személyében új irányító került a csapathoz, új támadó koordinátor van Mike McCoy személyében és a támadófal is kicsit átalakult. Johnson mindenesetre bizakodó, de a célja a minél több győzelem, nem az egyéni kitüntetések.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!