Connect with us

Hír

Draft Nashville-ben, Super Bowl Arizonában és New Orleansban

A ma kezdődő tulajdonosi találkozón szavaznak majd – feltehetőleg szerdán – arról, hogy melyik város rendezze a 2019-es NFL Draftot, illetve hogy hol játsszák majd a 2023-as és 2024-es szezon Super Bowlját. Mindhárom eseményre megvan a fő esélyes.

 

 

A draftot minden bizonnyal Nashville rendezheti meg, versenytársai Las Vegas, Cleveland-Canton, Denver és Kansas City, akik közül kikerülhet a 2020-as esemény rendezője is. Nashville leginkább egy partyhangulatot ígér a ligának, a country zene otthonaként. A koncerttel egybekötött Titans mezbemutató rengeteg embert vonzott és ez is mutatta, hogy nagy kereslet lehet a draftra Nashville-ben, és a hangulata miatt remek házigazda lehet a város.

 

A következő 4 Super Bowlt Atlantában, Miamiban, Tampa Bayben és Los Angelesben rendezik majd, az azt követő kettőt (Super Bowl LVII és LVIII) pedig most fogják bejelenteni és hacsak valami nagy fordulat be nem következik, Arizona és New Orleans lesz a következő két házigazda (ilyen sorrendben). Ráadásul az eddigiektől eltérően most nem is kellett versenyezniük és pályázatot benyújtaniuk, hanem az NFL ajánlotta fel nekik a jogot – ha nem fogadták volna el, akkor kezdődött volna a versenyeztetés.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!