Connect with us

Hír

Earl Thomas a 2/50-be fájt volna a Cowboysnak

Már lassan hónapok óta tart az a híresztelés, hogy Earl Thomast elhozná a Cowboys Seattle-ből, de mivel még érvényes szerződése van, ezt csak egy csere útján tudnák véghez vinni. A draft alatt ment is az alkudozás Jerry Jones és John Schneider között, de egyelőre nem született megállapodás.

 

 

Az draft első napja után egyre jobban pörgött a két franchise tárgyalása, és Schneider kimondta azt az árat, amiért a kiváló free safety mozdítható lett volna: a Dallas 2/50-es draftcetlije. Mivel Byron Jones az idei évben ismét cornerback poszton fog játszani, nagyon kellene a secondarybe egy Thomashoz hasonló karizmatikus játékos a védelem egyik legfontosabb posztjára, de Jerry Jones úgy döntött, hogy ezt az árat nem adja meg érte. Schneider állítólag több csapatot is felhívott Thomas kapcsán, de végül egyikük sem akarta megadni az általa kívánt ellenértéket.

 

A Cowboys miután megtartotta a draftcetlit, kiválasztotta a Texas támadófalemberét, Connor Williamset, míg safety egy darab sem érkezett a hátralévő körökben. Thomas a képességei alapján még ajándék is lehetne egy második körért cserébe, csakhogy a szerződése már csak 2018-ra érvényes, és elég súlyos cap hitje lenne a Cowboys számára ezért az árért. A Seahawksnál meg vannak róla győződve, hogy a híresztelések ellenére a védelem legjobbja nem fog holdoutolni, ugyanakkor arra is reális esély van, hogy nem Seahawks mezben lép pályára az első fordulóban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!