Connect with us

Hír

Foster volt barátnője bevallotta, hogy hazudott a bántalmazásról

Tegnap volt az előzetes meghallgatása Reuben Foster volt barátnőjének, Elissa Ennisnek, aki korábban azzal vádolta Fostert, hogy bántalmazta őt. Most viszont könnyek közt vallotta be, hogy hazudott és az volt a célja, hogy pénzt csikarjon ki a játékosból és tönkretegye a karrierjét.

 

 

Ennis azt mondta tegnap, hogy Foster egyszer sem ütötte meg őt, míg a lány egy vállfával többször megütötte a játékost. Azzal fenyegette Reubent, hogy tönkreteszi a karrierjét.

 

Megmondtam neki, hogy tönkre fogom tenni és biztosítom, hogy ne legyen másnap munkája. Minden a pénzről szólt, nem akartam ennyire a hírek középpontjába kerülni.

 

Annyira a pénzről szólt a dolog, hogy miután letartóztatták Fostert, Ennis elvitte magával Louisianába Foster ékszereit és pénzét.

 

Május 23-án derül ki, hogy folytatódik-e az ügy és eljut a bírósági tárgyalás szakaszába, de ezzel a vallomással elég valószínű, hogy (előbb-utóbb) felmentik Fostert a vádak alól. Foster egyébként nem vesz részt a 49ers edzésein, amíg nem tisztázódik az ügy – a csapat utasítására.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!