Connect with us

Hír

Jarvis Landry szerint Jarvis Landry a legjobb elkapó a ligában

Ki a legjobb elkapó a ligában? Sokan azt mondanák, hogy Antonio Brown, aki az elmúlt négy évben négyszer lett Pro Bowler, illetve vezeti az NFL-t elkapásokban és yardokban is. Másoknál Julio Jones a kedvenc, de van, aki Odell Beckhamre vagy DeAndre Hopkinsra, esetleg AJ Greenre esküszik. Jarvis Landry azonban Jarvis Landryt tartja a legjobbnak.

 

Én vagyok a legösszetettebb elkapó a ligában. Játszok belül, a széleken, de még a backfielden is, jól blokkolok, mindenre képes vagyok. Ennyivel többet érek egy csapatnak. Magamat tekintem a legjobb elkapónak az NFL-ben.

 

 

Landry mellett szól, hogy 400 elkapása van négy év alatt, ami a legtöbb vala egy elkapótól az első négy évében. Viszont még így is csak a harmadik legtöbb elkapása van 2014 óta, a 22 TD-je sem valami sok, ráadásul csak kétszer jött össze neki az 1000+ yard. Ennek ellenére fő a magabiztosság, a Brownsnál biztos, hogy ő lesz a király az 5 éves, 75,5 milliós szerződése után, bár Josh Gordon azért tehetségét tekintve talán még csapaton belül is jobb elkapó nála.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!