Connect with us

Érdekességek

Két csapat is megdönthet egy több, mint 90 éves rekordot

Idén két csapattal is megeshet, hogy egy ikertestvérpár lesz egyszerre a pályán egy csapat ugyanazon egységébe. A legfrissebb a seattle-i Griffin testvérpár, akik a védelemben léphetnek egyszerre pályára, míg Foxboroughban a McCourty tesók tehetik meg ugyanezt. Márpedig erre 92 éve nem volt példa.

 

 

Kezdjük a később történttel. A Seattle Seahawks tavaly draftolta Shaquil Griffint, a UCF cornerbackjét, az idei draft szenzációja pedig az ő ikertestvére, Shaquem, a félkezű csoda volt. Mondani sem kell, hatalmas szenzációhajhászat volt a draft előtt azzal, hogy sokan szinte követelték a Seahawkst, hogy draftolják őt, és végül erre sort is kerítettek. A McCourty tesók kicsit korábban álltak össze, amikor is a Patriots egy 7. körért cserébe megszerezte Jason McCourtyt, ráadásul ők még egy egységben is szerepelhetnek. A Patriots egyébként nem először hoz össze testvéreket egy csapatban, hiszen tavaly Jacob és Cody Hollister is a Hazafiakat erősítette, de utóbbi csak a gyakorlócsapatig vitte.

 

A 2018-as szezonban tehát megtörténhet az, amire az ESPN kutatása alapján legutóbb 1926-ban került sor. Akkor a Louisville Colonels csapatában lépett egyszerre pályára ikerpár, név szerint Gene és Tom Golsen, azóta pedig váratott magára egy hasonló eset. 2018-ban kétszer is megtörténhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!