Connect with us

Hír

Mark Ingram eltiltva!

Négy meccsre eltiltotta a liga Mark Ingramet, a New Orleans Saints futóját teljesítménynövelő szerek használata miatt. Ingram részt vehet a csapat edzésprogramjában a holtszezonban, azonban a szezon első négy hetében a játék mellett a csapattal való edzést is nélkülöznie kell.

 

 

Azt persze tegyük hozzá, hogy Ingram jelenleg nem vesz részt a Saints önkéntes edzésein, mivel új szerződést akar magának – ez egészen viccesen hat az eltiltás fényében. Ingramnek még egy év van hátra a szerződéséből, ez alatt $4 milliót fog keresni – illetve az eltiltás miatt csak kicsivel több, mint $3 milliót. A Saints állítólag próbálta, vagy próbálja elcserélni a futót.

 

Hiányában nagyobb szerep juthat Alvin Kamarának, aki berobbant tavaly, viszont azt hozzá kell tenni, hogy Kamara nem egy workhorse futó, újonc évében egyszer sem kapott 19-nél többször labdát, ráadásul az egyetemi karrierje során is csak egyszer volt 20+ labdaérintéses meccse. Ez azt jelentheti, hogy szerepet kaphat a hatodik körös újonc Boston Scott, vagy a tavaly is a csapatnál játszó Joe Williams – Daniel Lasco páros.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!