Connect with us

Draft

Meg lettél villámcsapva – Chargers draftértékelő

A tavalyi év végére remekül összeálló Chargers számára tényleg néhány játékos kell csak, hogy komoly contender legyen, és valljuk be – ezt illene összehozni Rivers számára. Tom Telesco falerősítése talán beérhet idénre, így tényleg figyelhetett a többi pozícióra sok év után.

 

#17 Derwin James S

Vita nélkül a legjobb safety idén, magasan kiemelkedik a classból. Bármelyik pozícióban tud játszani, ha nem kell letennie a kezeit, de ha nem kap duplázást, még a passzsiettetése is kiemelkedő. Kiköpött Landon Collins, egy  jó DC számára ő a válasz a liga folyamatosan fejlődő támadójátékára. Foghat bárkit a slotból, foghat TE-t, felléphet futást darálni, ami csak kell.

 

 

#48 Uchenna Nwosu LB

Nwosu erős reach, simán itt lett volna a 3-4. körben is. Ide vezet az, ha nincs megoldva a LB-pozíció a szabadügynökökből ¯\_(ツ)_/¯ Nwosura terelve a szót, tökéletes a fit a Chargers sémájába, passzsiettetése akkor a legjobb, ha nem ő kapja a faltól a fókuszt. Ez ugye Ingram és Bosa mellett egy elég fasza helyzet, mondjuk ki. Ha nyílnak előtte sávok, és nem kell DE-technikával megvernie a falembereket, akkor nagyon jól át tud törni a QB felé. Erre szüksége is van, ugyanis eléggé kicsi méretre.

#84 Justin Jones DT

Na ez megint csak egy ordenáré reach volt, Jones akár UDFA-ként is végezhette volna. Jellegtelen belső falember, és persze nyilván kell az új ember ide is, nála lett volna vagy egy tucat életképesebb. A 8. DT-ként ment ki, mikor a pozícióban a Top 20-ba se fér bele senkinél. Mélységi játékosnak lesz jó, aki ugyan könnyen leszerelhető, de legalább fárasztja a belső falat.

#119 Kyzir White S

Ez nagyon érdekes pick, ugyanis White a jobb safetyk közül való a drafton. Coverage-ben nagyon jól játszott az egyetemen egy hibrid safety/slot CB szerepben, de ha a nagyligában meg szeretne kapaszkodni, a teljes skillsetjén javítania kell, mégpedig elég sokat. Egyelőre csere lesz, ez mondjuk a Chargers túltöltött secondaryjével nyilvánvaló.

#155 Scott Quessenberry C

Fizikailag nagyon gyenge, de rémesen agilis center. Olyan csapatoknál működhet jól, ahol mozgatni akarják őt, ugyanis egy helyben megverik, akár zsebet véd, akár futáshoz blokkol.

 

 

#191 Dylan Cantrell WR

ST és gadget-játékos, nagyon sokat kell fejlődnie, hogy ennél több lehessen.

#251 Justin Jackson RB

Kizárólag a kontakt utáni yardokban jeleskedik, semmi másban nem. Blokkolni esetleg jó lesz.

 

Elég gyenge draft volt ez a kókler Telesco részéről, ugyanis nyilvánvalóvá vált, hogy a FA-szezon alatt üresen hagyott lyukakat nem tudja betömni három nap alatt a drafton. Az első pick után két komoly reach is történt, hogy utána echte cserejátékosokat hozzon a harmadik napon. Sokat nem segített Riversnek, pedig kellett volna. Értékelés: C+.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!