Connect with us

Érdekességek

Mikor kap már Tom Brady olyan szerződést, amilyet megérdemel?

Matt Ryan nemrég kapott egy 5 éves, 150 millió dolláros szerződést, amiből közel 100 teljesen garantált. Erre vélhetően ráver majd egy kört Aaron Rodgers új kontraktusa, de mi a helyzet Tom Bradyvel? Neki két évig van még élő szerződése 20,5 milliós átlaggal, és azért lássuk be: ő azért nem egy Matt Ryan.

 

 

Tom Brady korábban már volt a liga legjobban kereső irányítója, de neki nem kellett kimaxolnia a lehetőségeit, hisz Gisele Bündchen éveken keresztül annyival többet keresett nála, hogy évi 18-20 milliós fizuval is érezhette magát akár kitartott férjnek is. Így hát nála nem volt szempont a pénz az utóbbi években, ezért is történhetett meg az, hogy a liga történetének legsikeresebb játékosa mindössze a 16. legjobban kereső QB a ligában, éppen hogy megelőzi Sam Bradfordot.

 

Azonban Bündchen kisasszony 15 év után először nem a világ legjobban kereső modellje volt tavaly, ráadásul a fizuja is drasztikusan lecsökkent, mindössze 17 milliót vitt haza.  Nem mintha a Bradynek és családjának ezután éheznie kellene, vagy mintha ennek most köze lenne bármihez is, és valószínűleg az irányító sem vágna eret, ha nem jönne össze, de szerintem járna neki az a gesztus a Patriotstól, hogy utolsó éveire a liga történetének legjobban kereső játékosává teszik. Ha Cousins ér három évre 90 millió teljesen garantáltat, akkor Brady is ér két évre 70 milliót.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!