Connect with us

Hír

Orlando Franklin 30 évesen visszavonult

A veterán offensive tackle Orlando Franklin befejezi aktív pályafutását. Az egykor kiváló, azonban évről évre gyengébben játszó 30 éves támadófalember az után döntött a visszavonulás mellett, hogy a Redskins a héten megköszönte a szolgálatait.

 

 

Heló mindenki, kemény napok állnak mögöttem. Az pedig különösen nehéz volt, hogy nem láthattam a családomat, rájöttem, hogy a FaceTiming a fiammal egyszerűen nem elég. Mindig is apa szerettem volna lenni, de most nem nyújthatom a legjobbamat, mert a családom Denverben él, én pedig DC-ben vagyok. Ezért úgy döntöttem, hogy hét év után abbahagyom a játékot.

 

– írta közleményében a játékos.

 

Franklin 2011-ben második köröse volt a Broncosnak, egy 143 kilós hústorony, akit lehetetlen volt elnyomni. Azonban újonc szerződése lejárta utána  Broncos nem tartott rá igényt, nem illett az új blokkoló sémába, így aláírt a Chargershez 5 évre, de két év múlva elküldtek. Ezután próbálkozott a Saintsnél és a Redskinsnél is, előbbi öt nap után vágta ki, míg utóbbinál egy hetet töltött, majd kapott egy opciós szerződést, amivel nem kívánt élni a fővárosi csapat, és nemrég kvázi másodszor is elküldte.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!