Connect with us

Hír

Rollinsnak küzdenie kell a roster helyért

Quinten Rollins a 2015-ös draft második körében érkezett a Green Bay Packers csapatához és nagy reményeket fűztek hozzá. Idővel azt gondolták, hogy meghatározó játékos lehet a secodaryben, de egyik évet sem tudta egyértelmű kezdőként indítani. Most, negyedik szezonjában a kezdő hely iszonyú messze került tőle, talán a roster helyért is küzdenie kell.

 

 

2017 októberében ugyanis elszakadt az Achilles-ina, így a harmadik évét sem úszta meg sérülés nélkül. Így elmondható hogy a csapatnál töltött három évéből, egyet sem tudott egészségesen végigcsinálni. Helyzete pedig tovább romlott, mert a Packers megelégelte a secondary szenvedését, első két körét tehetséges cornerekre költötte és a szabadügynökpiacról is hozott veterán játékost.

 

A 2018-as draft első körében Jaire Alexander érkezett, aki hatalmas tehetség. Az egyetlen irónia, hogy a 2017-es szezont ő is jórészt kiülte súlyos sérülés miatt. A draft második körében pedig Josh Jackson is a Packers csapatáé lett, akit előzetesen első körbe is vártak. Az már csak hab a tortán, hogy a 2017-es drafton is érkezett egy tehetséges corner, Kevin King személyében, a free agency-ről pedig Tramon Williams. Rollins helyzete tehát nem könnyű és jelenleg nem jók az esélyek, hogy akár idén, de legkésőbb jövőre is a csapatnál kezdi a szezont.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!