Connect with us

Draft

Sziszüphoszi munka – Browns draftértékelő

Magunk előtt látjuk a Sashi Brown által felhalmozott drafttőke kihasználását. Történelmi draft ez, ekkora pickértékkel még egy csapat sem vágott neki a cetlik megírásának, de valljuk be, már a szabadügynökök között sem fukarkodtak nagy mozgásokat tenni, úgyhogy számos pickért veterán játékost szereztek.

 

#1 Baker Mayfield QB

Imádom a picket, Mayfield tökéletes QB nem csak az én szememben, de számos elemzőében is. Az egyetemen egy idei harmadik körös TE-nek, és két egyetemi rookie elkapónak dobálta le a yardjai nagy részét, az erősségei pedig pont azok, amikre manapság egy hatékony passzjátékhoz szükség van: pontosság, döntéshozás. Ugyan még ki kell túrnia Taylort a kezdőből, nyilván ez nem fog sokáig tartani, nem véletlenül hozták 1/1-re.

 

 

#4 Denzel Ward CB

A masterplan szerintem az lehetett volna, hogy átengedik a Buffalónak a picket a két első körösükért cserébe (a hírek szerint ennyit a Broncosnak ajánlottak), 12-n kijöhetett volna Ward vagy Fitzpatrick, és 22-n kb. bárki. De ne szomorkodjunk, Ward jó választás ide, elsőrangú CB, fizikálisan játszik, remek ösztönökkel rendelkezik, és tisztán coverage szempontból hatalmas fejlesztés lesz a Browns CB-során. Dorsey nem akart visszacserélni, mert a DC keze alá nagyon kellett egy jól emberező corner, aki nyer néhány tizedmásodperc időt Garrettéknek.

#33 Austin Corbett OL

Corbett érdekes figura, ugyanis nem tiszta, milyen pozíción fog játszani. Az egyetemen kizárólag LT volt, de jó eséllyel belsőnek hozták ide a csapatba, azon belül is OG pozícióba. Ezt a kettősséget érdemes lesz figyelemmel követni, ugyanis a tapasztalata a szélekre szól, a képességei viszont belülre.

#35 Nick Chubb RB

Chubb a draft egyik legérdekesebb futója, ugyanis számos ember számára még Barkley-nál is jobb sok szempontból. Az biztos, hogy egy kontaktra vágyó Észak-Dél futó, akit a passzjátékban kevésbé fognak alkalmazni (minek is, ha ott van Duke), de simán hihető egy ezer yardos rookie szezon a számára.

#67 Chad Thomas DE

Thomas egy kicsit talán reachnek tűnik, de meg lehet számára előlegezni a bizalmat az egyetemi évei után. Minden évében folyamatosan fejlődött, és kiválóan játszik a futás ellen.

#105 Antonio Callaway WR

Callaway a negyedik körben talán a legrizikósabb pick a divízióban. Két évet játszott, összesen 1399 yardért, 2017-et pedig eltiltás alatt töltötte. DaeSean Hamilton, Marcell Ateman, és J’Mon Moore (esetleg St. Brown) is benn voltak még itt, akik ezerszer jobbnak tűnnek. A 105. pickkel elhozni őt…hát, Dorsey-nak és Haley-nek biztos nagyon kellett ő személyesen, más okot nem tudok rá.

 

 

#150 Genard Avery LB

Avery nagy pick itt, egy rugalmas játékos, az LB-sor bármely pontján képes játszani, igaz külső passzsiettetőként jobb lehet mindenki számára. Legalább a speciális egységben szerepet fog kapni, őt mindenképp a rosterre várjuk.

#175 Damion Ratley WR

Ezredik elkapó a practice squadba, legjobb esetben UDFA-szinten van.

#188 Simeon Thomas CB

UDFA-szintű CB, nem marad a rosteren.

 

Nehéz érzelmek nélkül nézni a Browns draftját. Az első körük jó lett, majd váltakoztak a reach és steal pickek. B- és B+ között mindenkit meg lehet érteni, én egy B-vel tudnám honorálni őket. Hozták a kötelezőt, de nem volt kiemelkedő, és ennél nagyon sok csapatnak volt rosszabb is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!