Connect with us

Hír

Taylor Lewan is milliomos szeretne lenni

A titanses Taylor Lewan a liga egyik legjobb left tackle-je és már nagyon szeretne magának egy hosszabbítást. Idén ugyanis csak 9,3 milliót keres az ötödik éves opciójának hála, pedig Nate Solder – akinél egyértelműen jobb –  simán hazavisz 15,5 milliót.

 

Egyelőre nincs miről beszélni, nem folynak a tárgyalások. Tudom, hogy megy az üzlet. Bár én ezzel nem akarok foglalkozni, nem azért fizetek az ügynökömnek 3 százalékot, hogy üljön a seggén. Én csak a focira akarok koncentrálni.

 

 

Jelenleg Nate Solder a liga legjobbak kereső falembere, de már a top guardok is 13 millió körül keresnek, nemhogy az LT-k. Mivel lassan minden pozíció olyan lesz, mint az irányító, mindig az a top játékos lesz a posztján legjobban kereső, aki legkésőbb kap új szerződést. Így tehát jó eséllyel Lewannak simán összejöhet évi 16 millió is, és nagyon meglepő lenne, ha nem a Titans adná ezt meg neki.

 

Egyelőre még nem tárgyalnak a felek és Lewan sem jelezte, hogy holdoutra készülne, de nem kizárt, hogy a szezon előtt majd bekeményít egy kicsit. Bár a Titansnek azért nem nagyon kellene húzni az időt, a 35 milliós idei cap space azért bőven elég lenne az offense egyik legjobb játékosának boldoggá tételéhez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!