About the author

 • acsdav2

  A legfurcsább az egészben az, hogy nem az lett a főcím, hogy az Eagles megint Underdog. :D
  Viccet félre téve, a megállapítás, hogy a Pats a legerősebb az nem helyes. Mivel nem ugyanazokkal az ellenfelekkel játszanak ennek az összehasonlításnak nincs értelme. Mert az Eagles-Vikings duó sokkal erősebb csapatokkal játszik.

 • makosteszta

  Ha jól értettem, akkor a sorsolás nehézsége is bele van számítva: “Ezután ezt kiigazították a csapatok sorsolásának erősségével (SOS, szintén a Vegasi pontkülönbségek alapján meghatározva)”.

  Ettől függetlenül vannak érdekes eredmények benne. Carolina csak 17., közben Denver 20., és még lehetne sok ponton vitatkozni… :)

 • ahogy mákostészta mondja (meg ahogy a cikkben le van írva), ki van igazítva a sorsolás erősségével

 • Fetyke

  Nekem a Giants tűnik nagyon hátrasoroltnak. Én a valós erejüket biztosan erősebbnek gondolnám, mint hogy csak a 23. csapat legyenek egy ilyen listán.

 • Kopi3.14

  Szerintem a Steelers nem második, a Pats nem erősebb a többieknél ennyivel. NFC oldalon egy Saints-Vikes-Eagles hármast mondanék azonosan erősnek kb. velük egy szinten a Steelers, a Pats kb. fél ponttal feljebb ennél a csoportnál. A Raiders szerintem utolsó harmad. Luck nélkül a Colts pedig szerintem simán utolsó jelenleg.

 • gy

  Nekem az a legfurcsabb, hogy a 24es es 25os sorok a tablazatban rosszul szerepelnek. :D

 • Tizenkettes

  A Giants 23. helye meglepő. Az meg végképp, hogy egy lebutított Seattle 4 hellyel előrébb van hozzájuk képest. Játékosállományban azért igen jelentős lett a különbség közöttük.

 • acsdav2

  Elnézést kérek. Figyelmetlen voltam. Mindenesetre a SOS se ad valós képet és tartom, hogy a Pats nem a legerősebb csapat. Elvégre nem a tavalyi csapatok lépnek pályára. A Giants 2-14-es mérlege rendesen lehúzza az Eagles SOS-jét, holott egy 8 győzelem simán bennük van. A Pats-nél meg a Bills 9-7-je megnyomja és szerintem nem kockáztatok nagyot, ha azt mondom, hogy nem lesz meg a semleges szezon sem Buffaloban.

 • ennél a SOS-nál a csapatok erősségei jelen esetben a fenti lista alapján lettek meghatározva (szóval nem a tavalyi mérleg alapján)

 • acsdav2

  Elnézést kérek, igazad van. Köszönöm a korrekciót.

 • Nálam a 9ers borzasztó nagy reach a 12. helyen, minimum a Panthers-Titans-Giantscel meg kéne cserélni, de én a Bengalst sem gondolom ilyen gyengének. Cards nagyon meglepő, ott azért lehetne egy potens támadósor, a védelem nemtom mennyit gyengült.

 • Chriss

  49ersen csodálkozom. Top 3 ban kerestem…ahogy 20 éve 😁

 • Hurrá Torpedó

  Azert ez csaloka. A Pats 6 meccset jatszik a csoportrivalisaival szemben, akik a jelen tablazatban az utso 10-ben vannak. Nyilvan szar csapatok ellen nagyobb pontarannyal favorit, ebbol kovetlezoen ez elegge elhuzza szerintem a patset a tablazatban.
  Ugyanez szerintem. Steelersnel is kiutkozik a Browns, Bengals miatt, de itt a Ravens azert kozepmezony.
  A Vikings 3.7-es erteke szamszakilag rendben van, az elso ketto is realisan ennyi lenne kb, a nagy kiugrasok a fentieknek koszonhetok szerintem.

 • mezcal

  Mely posztokon gondolod jobbnak a Gianstet?
  Szerintem a QB-kat leszámítva nagyon hasonló a két keret. Beckham jobb mint Baldwin, Harrison és Tomlinson jobb, mint Reed és Johnson, de mást nem tudok mondani. Viszont Wagner és Wright jobb Ogletree és Goodson (vagy ki lesz a másik kezdő?). Ami szerintem a különbséget okozza az Wilson és Eli, és ez a legfontosabb, úgyhogy semmiképp nem raknám előre a Giantset. Szerintem a Seahawks reális helyezése 10-12., a Giants pedig kb. a helyén van ezzel a 23.-al, talán egy kicsit jobbak, de nem jelentősen.

  Egyébként statisztikailag a csapatok passzjátéka a legstabilabb évről évre a QB-k miatt, ezért egy ilyen passzorientált ligában arra számítani, hogy egy TOP5 QB csapata negatív mérleggel végez nem túl okos dolog.

 • Doppelspeiche 154

  Sztem a tavaly ev vegi format is erösen beleszamoltak.

 • Fetyke

  Melyik poszton? Hát a támadó oldalon az óriások jobb elkapósorral, a draft óta már jobb futósorral (a New Yorknak legalább már egy van) és jobb fallal (igaz a liga legszarabb támadó falánál mindenkinek jobb van) rendelkeznek. És bármennyire is TOP QB szerintem is Wilson, azért ennyit még ő sem képes ellensúlyozni. A halászsasok szétesett védelme pedig minden, csak nem jobb az óriásokénál összességében. Mert ha már passzorientáltság, akkor nem ártana secondery is.
  A Seahawks 10-12 helye pedig nem a valós erőviszonyokat, hanem legfeljebb az általad elképzelt álomvilágot tükrözi. Ez a Seattle-i csapat szerintem nemhogy a ligában nincs a 10-12. helyen, de még a főcsoporton belül is igen kétséges számomra hogy oda fér e a 10-12-nek. És a bitang erős sorsolást elnézve, a Seattle szurkolók helyében én bőven kezdenék megbarátkozni a negatív mérleg gondolatával, ugyanis jelenleg nem látom, hogy melyik 8 meccset tudnák megnyerni.

 • kitalaltnev

  Tündérke, hékás! Időgéppel megnéznézhetnénk most gyorsan az idény végi – hasonszőrű tàblázatos – erősorrendet is? 😁

 • conspiracy theory

  … és idén is az lesz, mint a múlt szezonban, hogy a megjósolt top 10 csapat közül januárra, kb. 4 lesz a top 10-ben :)

 • mezcal

  A támadó oldalon a támadófalnál eddig a rendszerrel is komoly problémák voltak, de most végre kirúgták Tom Cable-t, úgyhogy most valószínűleg már csak annyira lesznek rosszak mint az állomány, ami hasonló az óriásokéhoz. Brown jobb mint Solder, Britt jobb mint Jones, Ifedi és Flowers ugyanolyan katasztrofális, a Giants guardjai jobbak, de nem sokkal. Nem látok komoly különbséget.
  Beckham jobb mint Baldwin, de a Shepard, Lewis kettős ugyanaz a kategória mint a Lockett, Brown, nincs nagy különbség elkapók terén sem.
  Aki biztos benne, hogy Barkley jó lesz, annak ajánlom nézzen meg pár Trent Richardson, Reggie Bush college highlights videót, aztán nézzen rá az NFL statjaikra… Az első körös futóknál több mint 40% a bust arány, semmi garancia nincs rá, hogy Barkley beválik. (Sajnos ez Pennyre is igaz…)
  Egy QB igenis nagyon sok mindent tud ellensúlyozni, ilyen kis különbségnél meg nem is kérdés. Amióta a Wilson a ligában van, a Seahawks támadóegysége minden évben jobb volt mint a Giants-é, meglepne, ha ez most fordulna meg.

 • a sorsolás erősségével ki van igazítva a táblázat.
  Például a Pats sorsolás nélkül 6,17 “eőrsségű”, sorsolást beleszámolva csak 5,70

 • ugyan nem feltétlen szeretnék ítéletet mondani a ki a jobb kérdésben, mert elég hasonló erőt képviselnek, de azért a Seahawkst szerintem most eléggé lehúztad, ez a védelem továbbra is erősnek mondható (a secondaryt pl továbbra is erősebbnek mondanám a Giantsénél, ha már így külön kiemelted), a QBk közti különbség pedig kompenzálhatja a skill playerek köztit támadóoldalon (a fal meg csak Hernandezzel jobb)

 • Fanyul23

  Nate Solder nem upgrade? A falban nem csak Hernandez a jobb szerintem. A QB különbség jogos, Wilson elképesztő X faktor, persze addig amíg egyszer csutkára nem törik, mert ugye addig jár a korsó…És a Seahawks is azon csapatok egyike (Colts, Packers) ahol ha kiesik az irányító akkor TOP5 draftért mennek majd a szezonban. Ettől függetlenül ez a fura Power Ranking szerintem helyénvaló, ha azt nézem hogy lejátszott meccsek nélkül készül pl a Giants 23. helye teljesen elfogadható nekem. A 3. forduló után meg úgy is kuka az egész :)

 • az eddigiekhez képest persze upgrade, úgy értettem, hogy a Hawks falhoz viszonyítva, hiszen ott meg Duane Brown van

 • Fanyul23

  Hja rosszul értelmeztem, jogos.
  Szerintem a Hawksnak mocskos nehéz éve lesz, kivéve ha megint kibaszott jól kukáztak véletlenül a drafton.

 • én sem várom őket POba nem arról van szó, csak szerintem a kelleténél jobban le lettek húzva fentebb, amire reagáltam

 • euskadi68

  Én az AFC Easten buktam ki egy kicsit. Rendben van, hogy a Pats kiemelkedik a mezőnyből, de a másik három csapatot túlzás volt ennyire lehúzni. Tavaly a Bills-Fins-Jets trió az alapszakaszban a 12., 22., 27. helyeken végeztek, most pedig a 25., 28., 31.helyekre rangsorolják őket úgy, hogy Tannehill felépült, a másik két csapat pedig top QB-t draftolt… Sőt, a Bills draftja szerintem amúgy is igen jónak mondható. A Jetsnél pedig, ha Darnold hasítani fog (amiben én bizonytalan vagyok), akkor szintén jobb lehet a 31. helynél. A kedvenc csapatom (Dolphins) draftértékelőjét már nagyon várom, nekem vegyesek az érzéseim. Fins Up! :)

 • Fetyke

  Szerintem közel sem húztam le annyira őket, mint amennyire mondjuk mezcal szurkolóként túlértékelte őket. Lehet egy nagyon kicsit túloztam, de ezzel csak őt próbáltam meg visszarángatni a valóság talajára.
  Azért ez a Seahawks tavaly sem tündökölt (tulajdonképpen évek óta mindig kicsit rosszabbak) olyan nagyon. Az idei évihez képest sokkal könnyebnek tűnő sorsolás mellett alig tudtak egy sovány 9-7-es szezont kiköhögni.
  Azóta ők nem, de a csoportellenfeleik jelentősen erősödtek (vagy felépülnek a fontos sérültjeik), nagyon meglepődnék ha idén is 4-2-vel lehoznák a saját csoportjukat. A többi ellenfélről meg már nem is beszélve. Nem csak nehéz, de kifejezetten szerencsétlen is a sorsolásuk. Tegnap is, ma délelőtt is többször átfutottam, de sehogy sem jött ki nálam 8 győzelem a nevük mellett az idei szezonra. Nálam már a 7 is over lenne…
  És legyen bármilyen meglepő, Wilson ide, Wilson oda én idén a csoportjuk utolsó helyére várom a halászsasokat.

 • AwesomeOne

  Egy 2-14-es csapattól még a 23. hely is egész jó.

 • csak ezt ne

  Ez a lista kizárólag a múlt eredményeire alapozódik, a keretek, edzők változásait korlátozottan veszi figyelembe, esetenként ignorálja. Semmivel sem mond kevesebbet, de többet sem, mint bármilyen a jövőre vonatkozó spekuláció. Az idényt még innentől kezdve is rengeteg tényező befolyásolja meg. További igazolások, sérülések, edzői sikerek és kudarcok.

  Az első 10-12 hely ránézésre és elméletileg a számomra rendben a sorrend furcsa. Eagles lenne nálam az első, a Rams is látszatra nagyon erős, az Atlanta is komolyabb erőt képvisel. A Carolina 17. helyezése sem tűnik indokoltnak. Az Arizona 30. helye is kétes.

  Szerencsére az idény kezdete után ezeket a listákat el is lehet felejteni, csapatok emelkednek és buknak el majd váratlanul.

 • tmbb

  Az ilyen típusú táblázatok csak arra jók,hogy a fogadóirodák jól megszedjék magukat.

2019 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás