Connect with us

Érdekességek

Vegas szerint ennyi kezdő meccse lesz az újonc irányítóknak

Múlt héten írtunk arról, hogy történelmileg átlagosan hány meccset szoktak kezdeni az újonc irányítók attól függően, hogy hol draftolták őket. Most pedig kijöttek a fogadóirodák over/under határai, azaz megtudtuk, hogy Vegas hány kezdő meccset jósol Baker Mayfieldnek, Sam Darnoldnak, Josh Allennek, Josh Rosennek és Lamar Jacksonnak.

 

 

  • Josh Allen: 10,5
  • Baker Mayfield: 9,5
  • Josh Rosen: 8,5
  • Sam Darnold: 5,5
  • Lamar Jackson: 0,5

 

Lamar Jackson 1 meccsére érdemes lehet fogadni, hiszen akár sérülés miatt, akár Flacco gyenge játéka miatt, akár azért, mert a Ravens sorsa biztosan eldőlt a 17. fordulóra (akár pozitív, akár negatív irányban), könnyen a kezdőben találhatja magát. Számomra Sam Darnoldnál is elég biztos az “over”, hiszen hacsak Teddy Bridgewater nem tér vissza kiváló formában, akkor nem hiszem, hogy McCown a szezon bőven több, mint felében kezdene a Jetsnél. Rosennél, Mayfieldnél és Allennél én személy szerint nem mernék fogadni, mert nem nehéz elképzelni egyik forgatókönyvet sem.

 

Egyébként érdekes, hogy a legtöbb passzolt yardra, illetve passzolt TD-re nem a legtöbb kezdő meccsre várt Josh Allen, hanem Baker Mayfield a legesélyesebb.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!