Connect with us

Hír

523 nappal később: Luck már nagyon közel a dobáláshoz

Már 523 nap telt el azóta, hogy Andrew Luck utoljára pályára lépett az NFL-ben. Ugyan az irányítóé lesz az utolsó szó, viszont Frank Reich, a csapat új főedzője úgy látja, hogy már tényleg nagyon közel van Luck ahhoz, hogy focilabdával passzolgathasson.

 

 

Luck továbbra is a 16 hónappal ezelőtti vállműtétjéből “lábadozik”, amire ráment a teljes 2017-es szezonja és az eddigi összes idei edzése is. A Colts jövő héten egy háromnapos kötelező minicampet tart, Luck viszont még ott sem fog passzolgatni. A csapatnál remélik, hogy erre sor fog kerülni június közepe és július vége közt, tehát még az edzőtábor előtt. A várakozás továbbra is az, hogy Luck lesz a Colts kezdő irányítója az első fordulóban.

 

Persze ez az optimizmus ismerős lehet a Colts szurkolói számára, egy évvel ezelőtt nagyon hasonló volt a helyzet és akkor Luck végül egész évben a partvonalon túlra kényszerült. A várakozás az, hogy az edzőtáborban teljes munkát fog tudni végezni a fiatal irányító, aztán majd úgyis meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok és hogy valaha lesz-e még 100%-os Andrew Luck.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!