Connect with us

Hír

A Seahawks nem aggódik Penny passzblokkolása miatt

A Seattle Seahawks támadófalának már-már legendásan rossz a teljesítménye az elmúlt években. Noha a tavalyi év végén kicsit javult a tendencia, összességében még mindig a liga aljához tartoznak ebben a mutatóban. Ebben eddig nem csak a fal és az edzők, de a futók is hibáztathatóak voltak.

 

Többek között ez volt az egyik oka annak, amiért sok húzták a szájukat a Seahawks első körös választása kapcsán. Rashaad Penny ugyanis nem csak korainak tűnt az első kör végén, de a legnagyobb negatívumként azt rótták fel neki, hogy abszolút nem tud blokkolni és egy jó támadófal szükséges a jó teljesítményéhez. Az egyetemen kifejezetten rossz passzblokkoló volt Penny, ez látható az alábbi játékban is (vagy itt, vagy itt):

 

 

A Seattle edzői stábja azonban bizakodó a játékos kapcsán. A felforgatott stáb teljesen elölről igyekszik felépíteni a rendszert és ebben Pennynek is szerepe lenne. Az első hírek szerint a futó egyáltalán nincs elveszve, sőt nagyszerűen érzi a blokkolási feladatait. Korábban már jöttek pozitív hangok Penny kapcsán, a csapat pedig abszolút feature back játékosként tekint rá.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!