Connect with us

Hír

A Texans házon belül szerzett új safetyt

Andre Hal Hodgkin-szindrómája miatt egy darabig nem áll a Houston Texans rendelkezésére, így új safety után kellett néznie Bill O’Brienéknek. Bár a szabadügynök piacon akadnak még jól csengő nevek, végül házon belül orvosolták problémájukat.

 

 

Ezt úgy sikerült elérniük, hogy Kareem Jacksont átmozgatták cornerbackből safetybe. A 30 éves játékosnak finoman szólva sem volt jó szezonja 2017-ben, a kritikus 3. X pedig az ő testi adottságait is elérte, és nem olyan gyors mint újonc idényében. Emiatt a váltás ideális lehet, mert a labdaérzéke megmaradt, safetyként pedig nem feltétlen kell szélsebesnek lennie. Korábban nem kellett ezen a poszton játszania, hiszen mind a 108 meccsén cornerback volt amióta a ligában van, de az idei fejlemények miatt ezen változtatnia kell.

 

Megijedni azonban nem kell a szurkolóknak, Jackson több nyári edzőtáborban is végzett már edzéseket ezen a poszton, és O’Brien szerint emiatt nem lesz gond az átszokással. Ez is közrejátszott abban, hogy végül nem egy FA-játékost igazoltak Hal helyére, aki tavaly mind a 16 meccsen kezdett safetyként, így komoly űr maradt utána. Tyrann Mathieu a riportok szerint strong safety poszton kaphat szerepet, így Jackson mellett az újonc Justin Reid fogja betölteni Hal szerepét free safetyként.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!