Connect with us

Hír

Ajayi nagy pénzt akar, ügynököt cserélt

Jay Ajayi egy csere után került tavaly Miamiből Philadelphiába, ahol egész jól játszott és Super Bowlt nyert. Most a csapat első számú futójaként várja a szezont, azonban az idei az utolsó éve az újonc szerződéséből és mindössze 1,9 millió dollárt keresne. Ennél viszont többet szeretne, ezért kivágta a korábbi ügynökét és kinevezte Drew Rosenhaust.

 

 

Ajayi 2016-ban kiválóan játszott a Dolphinsban, három 200+ yardos mérkőzése is volt. Tavaly azonban már állítólag nagyon akart egy új szerződést, többek között ezért is cserélte el a Dolphins egy 4. körös pickért. Philadelphiában 408 yardot szerzett hét meccsen 5,8-as átlaggal futva, a rájátszásban pedig 184 yard került a neve mellé 4,4-es átlaggal.

 

Hogy az Eagles ad-e neki új szerződést, az erősen kérdéses. Egyrészt nincs eleresztve a csapat pénzzel, másrészt vannak fiatalabb és Ajayinál nem feltétlen rosszabb futók a rosteren, harmadrészt pedig még ha akarnának, akkor sem biztos, hogy ki tudnák elégíteni a futó igényeit. A top futók 8 millió dollár körül keresnek (kivéve ugye Le’Veon Bell) és egy Dion Lewis is 5 millióért írt alá. Ennyit meg nem biztos, hogy ér.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!